Depinde de varsta.
Pentru o fata intre 13-15 ani, merge sa o invititi la o cofetarie, intr-un parc.
Pentru o fata mai mare de 15 ani, care in mod evident se asteapta la ceva mai special, merge sa o inviti la un restaurant mai deosebit, sau la un film romantic
Succes!
Sper ca te-am ajutat
Pai depinde de situatie, daca vrei doar sa vezi daca merge cu ea, poti s-o chemi si in parc sa va plimbati sau la mall (poate ii si cumperi ceva frumos), dar daca o iubesti foarte mult si vrei cu orice pret sa aveti o relatie minunata, ar fi mai bine s-o scoti la un restaurant, dar dupa parerea mea, esential nu este locul unde o scoti, ci felul tau de a fi: poarta-te frumos cu ea, ai grija de ea, si fii natural s. a. m. d.
Cofetarie, terasa, parc sau un local ceva mai finutz, un loc unde puteti vorbi linistiti avand in vedere faptul ca sunteti la prima intalnire
O cofetarie mai frumushika, o plimbare pe faleza, seara poate un restaurant elegant nu stiu gandeste-te si tu.
Daca esti dintr-un oras unde este un parc frumos cu multe flori si mare si vrei sa fi romantic, o poti duce acolo
beausingurlamasamea întreabă: