| Alex a întrebat:

Care sunt locurile potrivite pentru a invita o fata la prima intalnire?

9 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Depinde de varsta.
Pentru o fata intre 13-15 ani, merge sa o invititi la o cofetarie, intr-un parc.
Pentru o fata mai mare de 15 ani, care in mod evident se asteapta la ceva mai special, merge sa o inviti la un restaurant mai deosebit, sau la un film romantic happy

Succes!
Sper ca te-am ajutat happy

| pwp a răspuns:

Restaurant, cofetarie, parc, malul dunarii, faleza, bulevard, parc de distractii.

| Anileda a răspuns:

La un filmhappy
Nu vreau locuri sofisticate gen restaurante, nu stiu ce.

| LoveAngel223 a răspuns:

In parc.Prin mall.In centrul orasului.La film

| acdcfan a răspuns:

Pai depinde de situatie, daca vrei doar sa vezi daca merge cu ea, poti s-o chemi si in parc sa va plimbati sau la mall (poate ii si cumperi ceva frumos), dar daca o iubesti foarte mult si vrei cu orice pret sa aveti o relatie minunata, ar fi mai bine s-o scoti la un restaurant, dar dupa parerea mea, esential nu este locul unde o scoti, ci felul tau de a fi: poarta-te frumos cu ea, ai grija de ea, si fii natural s. a. m. d.

| Extasy a răspuns:

Cofetarie, terasa, parc sau un local ceva mai finutz, un loc unde puteti vorbi linistiti avand in vedere faptul ca sunteti la prima intalnire happy

| SwEEtGiRlZ a răspuns:

O cofetarie mai frumushika, o plimbare pe faleza, seara poate un restaurant elegant nu stiu gandeste-te si tu.

| ZmbetNevinovat a răspuns:

Daca esti dintr-un oras unde este un parc frumos cu multe flori si mare si vrei sa fi romantic, o poti duce acolo

| ciucalata a răspuns:

Un sejur la mare ca sa puteti face prostioare :X:X funda?