1. Să fiu independent financiar. (din ce în ce mai greu de realizat în prezent - încă nu imposibil)
2. Să nu am grija zilei de mâine. (asta chiar că nu-mi prea mai iese)
3. Să nu înşel niciodată într-o relaţie. (asta mi-a ieşit mereu)
4. Să nu las niciodată o fată însărcinată şi să nu am niciodată copii. (sper să-mi iasă mereu - urmaşi=sărăcie lucie)
5. Să uit dar să nu iert sau să iert dar să nu uit.
6. Să nu fie nevoie să mă îndrăgostesc de mai mult de două ori.
7. Să lucrez în IT (o singură dată mi-a ieşit - se cam îndepărtează asta însă pentru că o carieră de programator te termină psihic)
8. Să învăţ măcar 10 limbi străine (ştiu deja 6 şi mă descurc vag bine în alte două - mai am timp)
Mi-am propus doar chestii realizabile căci altfel riscam să dau în patima visării şi atunci chiar că socoteala d-acasă nu se potriveşte cu cea din târg.
Sa-mi intemeiez o familie, sa am copii, sa-mi fac o cariera profesionala si sa am multi prieteni! Si mai ales sa nu fiu singur niciodata.
Sa termin un liceu, sa merg la facultate in Bucuresti, sa fiu independenta!
Sa-mi gasesc un tip dragut si care sa stie pe ce lume traieste, caci eu sunt prea "zabauca" pentru a fi si el la fel ca mine, trebuie sa echilibram balanta.
Bafta.{ex'. just. a. tear.}
De propus mi-am propus muuuulte, de cand eram o fetita si ma jucam cu papusile, dar vezi tu ca daca nu te prea ajuta buzunarul. in ziua de azi daca n-ai bani, mananci putin si doar visezi mai mult.
tu?