anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care sunt motivele pentru care o fata nu te-ar placea? Gen ai nasul asa, ai dintii asa. Acum cat de sincer se poate credeti ca dintii sau nasul ar fi un defect sa nu placi aceea persoana?

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pur simplu nu te place, ce faci o drama, tu vezi de imperfecțiunile tale și continua sa evoluezi, nu cere păreri de la familie, prieteni și de la dușmani sa vezi cum o sa evoluezi, dușmani vad iți vad imperfecțiunile și slăbiciunile cel mai bine

| RAY a răspuns:

Da-mi o poza cu tine si iti spun eu

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Personalitatea unui om este cuplată cu înfățișarea, dar dinții și nasul formează un tot unitar împreună cu restul. Așa că nici una, nici alta nu sunt decisive.

| Vanesa87 a răspuns:

Nu conteaza aspectul fizic. femeile in general au principii si gusturi ciudate in materie de barbati.totul tine de timp si experienta.un lucru e cert nu poti forta o femeie sa te placa chiar daca ti-ai face nenumarate schimbari, noi gandim total diferit fata de barbati.aspectul fizic este doar un principiu dar nu este ceva esential asta depinde si de femeie cat de expeientata este

| EuEuu a răspuns:

Nu contează că ești frumos sau urât important e să fie atracție ...deci să înțeleg că tu placi pe cineva dar ea nu te place!? Dacă am dreptate înseamnă că nu e pentru tine