| DarkGirl a întrebat:

Care sunt motivele pentru care o menstruatie sa vina mai devreme sa te tina mai putin? am fost foarte racita si am luat antibiotice, dar am avut si un incident luna trecuta pe 16 august mi-a bagat degetu in vagin cu lichid preejaculator pe el, ce sa cred? nu am bani de test am ramas fara munca, si m-am si despartit de acel baiat ca sa ii cer lui, as vrea sa stiu cum altfel se poate afla ca sunt foarte stresaa sad

5 răspunsuri:
| valy a răspuns:

Hm. e posibil sa fi racit jos.winkingdaca iti vine menstruatia nu ai de ce sa iti faci grijiwinking. daca nu pregateste-te pentru ce va fiwinking

| nana a răspuns:

Salut superb. Nu iti pot spune decat sa faci un consult ginecologic, iei trimitere de la medicul de familie si nu te costa. Cel mai bun mod de a scapa de stres. Nu vreau sa te sperii dar astfel se pot contamina tot felul de boli. Cel mai bine este consultul la ginecolog, cei de aici nu te pot ajuta, doar sfatui sau in cel mai rau caz sa se amuze pe seama ta. Sanatate. Pup.
nana

| claudiea79 a răspuns:

Buna. din cauza racelii iti intirzie ciclu.stai linistita o sa iti vina pina la urma. daca te enervezi nu o rezolvi nimic.ai racit la ovare probabil de aceea intirzie menstruatia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te speria! Ia lucrurile asa cum sunt. Un control la ginecolog cu trimitere de la doctorul de familie. Rezultatul controlului nu trebuie sa te sperie. Viata este asa cum stim : si frumoasa si grea! Curaj si fii inteligenta : " orice problema complicata are cel putin o solutie simpla!" - vodook

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita. insarcinata nu ai cum sa fi.ptr ca o data ce lichidul preejaculator iese la aer mor toti spermatozoizii...