Pai daca te-ai saturat de o fata, ceau, dragoste cu forta nu se poate, baiatu' ii da flit si gata sau o paraseste in mod politicos
Buna.exemplu la mine.acum mi se pare o simpla prietena cu care ma sarut.ne.am despartit(ia.m facut prea multe pe plac si tot nu i-a placut). apoi ma.m rugat mult de ea sa ne impacam, pentru ca am tinut enorm la ea, si poate mai tin dar.este foarte orgolioasa si pana la urma si.a dat seama ca ma iuebste...2 luni a durat cat am stat dupa ea sa ne impacam.mi.a trecut toata dragostea.am plans la greu.ce mai conteaza.nu stie sa aprecieze ce are langa ea.un baiat cr o respecta,nu o inseala, nu beau/fumez, cluburi nu frecventez etc pe scurt cuminte.chiar mi sa luat si mie. sunt cu ea din nou de 1 saptamana dar nu mai este ca la inceput. parca nu mai simt aceleasi sentimente pentru ea.Prin felul ei ma facuts a fiu asa
Ori a gasit pe alta fata ori i`ai facut ceva care i`a pus capac.dar cel mai bine ar fi sa-l intrebi u ceva d genu "dar c ti-am facut d te-ai racit asa de mine? "
funda?
Motive sunt mute, dar cel mai des motiv e plictiseala, noi suntem mereu in cautare de "nou", bine depinde de varsta, dar nu ne place monotonia unei relatii care se desfasoara la fel zi de zi, poate a gasit altceva mai bun, poate inca te iubeste, dar noi suntem orgoliosi si nu aratam asata niciodata, poate tu l-ai indepartat de tine, sau poate nici nu te-a iubit, poate a jucat doar teatru si s-a plictisit, poate nu-i satisfaceai placerile... Cum am mai spus motive sunt multe,
Pentru ca de fapt cred ca nu te-a iubit niciodata, doar a tinut la tine si asta este fff diferit de a iubi.chiar daca acum ti se pare ceva dureros multumeste-i ca te-a lasat pentru ca iti spun eu ca a trai alaturi de un baiat care nu te iubeste este mult mai greu si mai dureros decat asta.succes.funda?
Nu mereu e vorba de o alta fata, ti-o spun din propria experienta.
Nu o mai iubeste pentru ca l-a mintit, l-a inselat, si-a batut joc de el, e indiferenta, e rece, nepasatoare, orgolioasa.
Am impresia ca multi de aici nu prea stiu ce e aia dragoste.
Si. buna LittleRose. Daca tu spui ca a fost iubire inseamna ca e prea mult ca sa te fi uitat. Iubirea se leaga foarte greu, iar daca tu spui ca nu mai tine la tine si nici nu ati fost impreuna cat te-a iubit, te inseli ca nu te mai iubeste.Pur si simplu nu mai vrea sa arate asta.In inima lui esti ca un scantei ce poate fi aprins oricand si sa se transforme in mare iubire,dar asta depinde tde tine.Tu controlezi tot... daca tu doresti sa fie ceva intre voi, doar da-i de inteles ca il placi si aisa vezi ca o sa fie ca inainte totul.El a aplicat putina indiferenta pentru a nu parea disperat, sufocant...Acum cate motive pentru care s-ar fi indepartat de tine :
- Nu i-ai vorbit asa cum isi dorea,ii dadeai de inteles ca glumesti poate.
- Probabil te-ai schimbat in ultimul timp,ceea ce nu ii place si nu i se mai pare ca esti atat de interesanta
- I-ai greist cu ceva,iar atunci trebuie sa ii ceri scuze si sa incerci sa flirtezi cat mai mult cu el
- L-ai dezamagit cu ceva,probabil el se baga mereu in seama cu tine iar tu dadeai niste raspunsuri care il plictiseau si nu exista feed-back din partea ta.
- Poate ti-a cerut o intalnire si ai refuzat-o sau amanat-o mereu si el a inteles ca nu vrei asta si can u ai sa vrei niciodata(iar el renunta la lupta pentru a nu isi face rau singur)
- Poate ti-a cerut sa fiti impreuna si ai refuzat,iar atunci e normal ca sa o lase mai moale,sa minta putin ca nu mai tine la tine, spentru a trece mai usor peste.
-Poate tu i-ai dat de inteles ca il placi, iar acum i-ai spus ca nu il placi si el aplica indiferenta ca sa vada cu adevarat daca il pretuiesti sau l-ai pretuit...
Spun toate astea fiindca sunt in situatia asta
Funda?