Femeia e o fiinta f complexa Matey si are mai multe puncte G desii pare greu de crezut. In general zonele unde ne excitam sunt: ceafa, gatul, sanii, sirea spinarii si hai sa nu mai continui ca isi ia amenda site-ul din cauza mea. in orice caz daca ai prietena si vrei sa stii unde o multumeti cel mai tare sfatul meu e sa o intrebi personal, discutati despre sex... poate fi f incitant
Buna, depinde de fiecare fata in parte, fiecare are anumite zone erogene, dar difera. Unele se excita daca le saruti sau atingi sanii, gatul, burta, spate, ureche, in zona intima, sau pe picioare.
Depinde de la fata la fata. nu trebuie sa ne intrebi pe noi, trebuie doar sa explorezi corpul iubitei tale si sa fi atent la reactiile ei, asa iti vei da seama ca ii place si ce nu.
O fata se excita cand un baiat se poarta finut cu ea, se escita in orice loc daca e finut sau natural, am citit intr-o revista ca o fata se excita in 20 min iar baiatul in 5 min
Pai. daca nu stii pana acum e grav. uite incearca sa te joci cu buzele in jurul sfarcurilor. sau aproape de zona inghinala.ma refer mai exact la zona dintre buric si pasa! saruturi chestii. aaa si inca ceva.pe spate in zona gatului sau chiar si mai jos! sa ma anunti daca da rezultate!