Sall! Neam "cunoscut" acum 1 an si cateva luni din intamplare dar pe mess, am vb cateva saptamana apoi am decis sa incercam o relatie la distanta, eu il placeam pe el si el pe mine eu stau in Deva iar el in Italia dupa aproape 1 an a venit la mine ne-am intalnit si suntem impreuna, ne intelegem foarte bine vb despre orice si ne iubim enorm
Pai pe 10 Iulie ne-am cunoscut.Intr`o seara m`a luat de mana si m`a intrebat "Vrei sa fii prietena mea?''Iar eu i-am spus ca nu sunt sigura si sa mai astepte putin.Peste 2 saptamani i-am dat raspunsul.Pe vremea aceia il placeam mult.I-am zis "DA".ne-am pupat pe obraz, apoi pe buze.Trecusera 2 luni si eu trebuia sa merg la scoala si el la fel.El locuia la tara la mine si eu la oras.Deci,cam greu ne vedeam.In fine.Am trecut si peste asta.Am rabdat unul de lipsa altuia pana cand, el devenise din ce in ce mai gelos si stresant.
Am trecut si peste asta.
Dupa 3 luni, mie incepuse sa`mi placa de un alt coleg de clasa.Si ma simteam vinovata sa stau cu prietenul meu gandindu`ma la altu`.
Si i-am zis "Ar fi bine sa ne despartim!''.La care el a zis "Bine, cum vrei tu!''.Si, uite-asa au trecut 5 luni din viata mea si a lui pe care le-am petrecut impreuna. Povestea se numeste "Eu si El". Totul a fost si totul a trecut.
Sper ca ti-a placut povestea mea de dragoste.De fapt fosta poveste!
Te pup si numai bine!
Pa`Pa!