anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care sunt pozitiie preferate ale baietilor de sex? poate imi dati niste sfaturi. nu am prea mult exercitiu in leg cu sexul. ma refer ca nu prea reusesc sa stau mult deasupra sau sa ma misc calumea. multumesc

21 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Crede-ma din ce ai scris tu eu nu inteleg, esti fata sau baiat? Daca esti fata de ce sa nu poti sta deasupra, cand atunci simti totul? Sau sa te misti ca lumea? Toata lumea se misca...In sfarsit, daca faci sex cu un baiat, acela iti va da de inteles sau chiar iti va spune cum sa faci exact ce-i place. Misca-te ca si cum ai invarti cana dupa lingurita, asta-i una...restul alta data... azi ai invatat prea mult.

| Encore a răspuns:

Ma mie imi place eu daspura

| Nastia a răspuns:

Poate sa stea el deasupra, exista si linguritza, exista si el sa stea deasupra ta si u sa stai p spate,...

| want2bMajestic a răspuns:

Dca chiar vrei sa aflii arta aceasta...cumpara-ti si u kamasutra...

| Notme a răspuns:

Nu e necesar sa stai tot timpul deasupra, stai cat poti, cand vezi ca nu mai rezisti ii spui usor ca vrei alta pozitie; cu cat exersezi mai mult cu atat vei reusi sa stai mai mult. Poti incerca alta asemanatoare: tot tu deasupra dar cu spatele la el(ma gandesc ca o sa ii placa), asa te misti in voie fara sa te simti rusinata. Pozitiile care le plac. depinde de baiat, daca e romantic sau nu, majoritatea vor un blowjob, capra, tu sus, si cum zicea "Moneyandfame" umeri-craci!
Fa-ti pe plac si tie, incercati pozitii in care amandoi sa va simtiti bine, succes!

| rebeka_3345 a răspuns:

Eu zic ca trebuie sa le face-ti pe toate, si cele care ii plac lui, si cele care iti place tie
iar ca sa iti fie mai usor introdu putin umor in toate astea,,, nu fiti seriosi...ci tratati fiecare stangacie cu umor...in limita disponibila nu exagerati...pentru ca astfel nu ve-ti mai face nimic

| Moneyandfame a răspuns:

Umeri-craci?!

| ingerash_1766 a răspuns:

Depinde de partener, dar majoritatea baietilor prefera sa stai tu desupra, sau orice pozitie ce implica penetrarea pe la spate.cu partea cu mishcatul, miscate cum iti place tie, tu sa te simti bine, ca el se va simtii bine oricum.fii mai egoista

| urbanghost a răspuns:

Cele in care se simt bine

| unbaiat a răspuns:

Un sfat prietenesc:INTOTDEAUNA sa vorbesti deschis cu partenerul tau despre orice, mai ales despre lucruri atat de importante ca sexul.Nu are importanta ce imi place mie ci ce iti place tie sau lui, nu suna logic? happy Si ca un bonus:sa nu asculti sfaturile de 2 lei din revistele pentru femei sau adolescenti-mai bine te sfatuiesti cu mama ta.

| Simon_7286 a răspuns:

69, capra

| bubukid a răspuns:

Umeri craci laughing) da intr-adevar... e frumoasa nu stiu dar imi place laughing... nici mie nu prea imi place deasupra...decat cand sunt in intuneric laughing

| redbull a răspuns:

Majoritatea au dorinta aceea de a folosi pozitia Mama iedului laughing ( capra ). Sau 69 care ar insemna un blowjob. Cred ca s-ar simti fffff bine big grin. Norocosu.

| DAVID_8154 a răspuns:

Pai cred ca 69 si le place sa stea partenera mai mult deasupra sa nu faca ei efort

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde de barbat dar de obicei pozitiile in care iti poate privi posteriorul sau tu deasupra. Totusi trebuie sa te gandesti si la tine, la ce iti place tie pentru ca daca te simti tu bine se va simti si el cu siguranta. Nu incerca pozitii foarte grele, in care ti se pot pune carcei big grin... daca nu e natural o sa iasa nasol. happy
Daca nu poti sta mult deasupra schimba pozitia, nu trebuie pe toata durata actului sexual sa stati intr-o pozitie, cateodata poate fi si mai excitant asa. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum poti sa faci ceva ce nu stii sa faci? atunci de ce te apuci? in materie de sex inteleg, ai auzit ca e bine si hai si tu cu dansa -n-transa. e drept trebuie sa inveti orice are un inceput.incearca tot fara inhibitii fiindca asa inveti.si te mai documentezi, e bine sa cunosti fenomenul foarte bine.succes.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tocmai, incerc sa spun ca nu prea pot sa stau mult deasupra si k uneori ma incomodeaza. dar stiu ca prietenului meu ii place sa stau deasupra. un exercitiu ceva?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ei gadeste si tu ca doar esti mare...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai eu zic ca baietilor le place cel mai mult capra

| impaler a răspuns:

Ce varsta ai?
Pe net sunt o multime de exercitii, filme, pozitii, poti folosi ca si termen de cautare kamasutra! Dar incearca sa vezi ce va place voua sa faceti, poti sa oscilezi intre o mie de pozitii, dar conteaza sa te simti tu bine si sa simti ceea ce faci. Si apoi cine spune ca trebuie sa faci tu toata treaba. Barbatilor le place sa vina cu idei, dar le mai place sa mai si primeasca sugestii, asa voalate si in acelasi timp, curajoase! Enjoy, descopera, joaca-te si o sa vezi ca o sa te simti mai bine! Sexul, dragostea, nu sunt o intrecere!

| anutzacreatza a răspuns:

Crezi ca asta conteaza? trebuie sa vb mai intai sa vezi ce ii place, ce ar vrea, dar nu lua decizii pripite fara sa te gandesti de doua ori inainte. Faceti in asa fel sa va simtiti bine amandoi nu doar el si nu iti face griji ca totul se invata in timp pe parcurs...nimeni nu s-a nascut invatat.ai grija de tine si de ceea ce faci.