In 99% din cazuri primul semn de sarcina este intarzierea menstruatiei. Apoi, apare somnolenta si, eventual, mici balonari. Cam la 4 saptamani de la contact apar ameteli, greturi matinale, lipsa poftei de mancare. Tine cont ca aproximativ 60% din femei nu au simptome in primul trimestru de sarcina, in afara de lipsa menstruatiei.
Buna Bianca!
Poi trebuie sta in felul uramator.Am sa-ti fac o schema
BAIAT-----FATA-----RELATIE-----CONTACT SEXUAL-----DEZVOLTATEA EMBRIONULUI IN PANTECE-----COPIL
sper ca m`ai inteles mai pe scurt iti explic eu!
Totul incepe cu o fta (X) si cu un baiat (y). Cei doi sunt implikati intr-o relatie.La un moment dat hotarasc sa isi intretina primul contact sexual.Corect este dupa contactul sexual (fata prezervativ)fata sa ramana insarcinata dupa 2 saptamani(m`am informat deci...ai increderre). Apoi embrionul(copilul)se dezvolta in pantecele mamei(burta-zona de crestere). O fata poate sa perceapa o sarcina dupa :durerea capului, a burtiii, vomei sau starii de voma, sangerare etc
Dupa 7-8-9 luni aceasta poate sa aiba o fetita sau un baietel(copilul).
Si vor trai fericiti pana la adanci batraneti.
Daca ti s`a parut comic sa stii ca nu e asa. Iarta`ma te rog asa sunt eu de felul meu. Dar m`am informat de la o prietena fff apropiata care recent a nascut si de la matusha mea care e doktor.Deci chiar daca e mai amuzand ce`am scris sus e adevarat 100%
Pai teoretic, ...greata,ameteli,varsaturi!
Practic, poti si sa nu simti nimic, sa te trezesti ca misca!
Lipsa menstruatiei este primul semn de sarcina, al doilea ar fi oboseala. Simti nevoia sa dormi mereu si indiferent de cat dormi nu te odihnesti.
Mihai3241 întreabă:
Curiozitațibărbați întreabă: