| bianca_1157 a întrebat:

Care sunt primele semne de sarcina, dupa cat timp apar ele? dau fundita,(prefer sa imi raspunda fetele care au trecut printr-o sarcina si s-au confruntat cu asa ceva )

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In 99% din cazuri primul semn de sarcina este intarzierea menstruatiei. Apoi, apare somnolenta si, eventual, mici balonari. Cam la 4 saptamani de la contact apar ameteli, greturi matinale, lipsa poftei de mancare. Tine cont ca aproximativ 60% din femei nu au simptome in primul trimestru de sarcina, in afara de lipsa menstruatiei.

3 răspunsuri:
| stefania_3113 a răspuns:

Buna Bianca!

Poi trebuie sta in felul uramator.Am sa-ti fac o schema

BAIAT-----FATA-----RELATIE-----CONTACT SEXUAL-----DEZVOLTATEA EMBRIONULUI IN PANTECE-----COPILlaughing

sper ca m`ai inteles mai pe scurt iti explic eu!
Totul incepe cu o fta (X) si cu un baiat (y). Cei doi sunt implikati intr-o relatie.La un moment dat hotarasc sa isi intretina primul contact sexual.Corect este dupa contactul sexual (fata prezervativ)fata sa ramana insarcinata dupa 2 saptamani(m`am informat deci...ai increderre). Apoi embrionul(copilul)se dezvolta in pantecele mamei(burta-zona de crestere). O fata poate sa perceapa o sarcina dupa :durerea capului, a burtiii, vomei sau starii de voma, sangerare etc

Dupa 7-8-9 luni aceasta poate sa aiba o fetita sau un baietel(copilul).
Si vor trai fericiti pana la adanci batraneti.
Daca ti s`a parut comic sa stii ca nu e asa. Iarta`ma te rog asa sunt eu de felul meu. Dar m`am informat de la o prietena fff apropiata care recent a nascut si de la matusha mea care e doktor.Deci chiar daca e mai amuzand ce`am scris sus e adevarat 100%

| Myladdy a răspuns:

Pai teoretic, ...greata,ameteli,varsaturi!
Practic, poti si sa nu simti nimic, sa te trezesti ca misca!

| Cineva_7121 a răspuns:

Lipsa menstruatiei este primul semn de sarcina, al doilea ar fi oboseala. Simti nevoia sa dormi mereu si indiferent de cat dormi nu te odihnesti.