| Yamx a întrebat:

Care sunt sansele ca iubitul meu sa se desparta de mine daca il ignor, sunt rece, distanta cu el? M-am certat asa, putin cu el, el nu mai e suparat da eu... mno. Orgoliul asta.hee hee Deci... ce sa fac? Eu vreau sa-l ignor toata saptamana.

Răspuns Câştigător
| amoramor a răspuns:

Vrei sa il ignori ca sa ii oferi o lectie sau ca te desparti de el, adica sa se desparta el de tine? Poti sa ii dai o lectie, dar nu sa il ignori toata saptamana ca s-ar putea ca pana la sfarsitul saptamanii sa nu mai ai pe cine ignora si sa fi u cea ignorata. Mai renunta la orgoliu, intr-o relatie, trebuie sa lasam fiecare cate putin de la noi, daca vrem ca sa mearga.

8 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Daca te comporti asa inseamna ca nu il iubesti. Oricum se va descotorosi de tine imediat, mai comportate nitel cu el asa si ai sa vezi ca o sa ramai cu buza umflata.

| Ea12345 a răspuns:

O sa l pierzi 100%.Asa ca lasa orgoliul si tine de el, asta daca tu chiar vrei sa dureze relatia. Daca nu, atunci mai bine spune-i in fata ca s-a terminat, nu te juca cu el. Nici tie nu ti ar placea sa faca cineva asa cu tine.happy

| Aasdfghj a răspuns:

Pai daca il ignori si esti rece cu el, nu crezi ca se satura si iti da papucii? nu mai fi si tu asa orgolioasa ca o sa-l pierzi.

| Eternitas a răspuns:

Dacă vede că îi oferi indiferenţă, s-ar putea să-ţi ceară o explicaţie, iar dacă tu nu îi răspunzi ...probabil o să-ţi dea papuciithinking Oricum, relaţia se află-n mâinile tale!

| alexro93 a răspuns:

Sincer baiat fiind, sansele sunt destul de mari... fete sunt destule asa ca ai grijawinking

| florinmsp a răspuns:

Daca vrei sa te desparti de el nu mai bine ii zici in fata? Nu stiu daca se va desparti de tine intr-o saptamana.Depinde de persoana si cat de mult tine la tine. Oricum este urat ceea ce facitongue.

| Ezlot a răspuns:

Mda...ignora.l pana o sa il pierzi.

| andreea2901 a răspuns:

Tu vrei sa-l ignori ca sa-i oferi o lectie? Adica ce lectie mai exact? Sa vada ca nu poate sta fara tine? Te risti prea mult...nu stiu ce e intr-e voi dar eu spun sa stai cuminte. Daca ti la el cu adevarat faci compromisuri si incerci sa il ieri ( in caz ca e vorba de o cearta banala ) Daca o sa continui asa o sa-l pierzi si o sa ii dai impresia ca iti bati joc de el. Nu asa se castiga o cearta - esti fata trebuie sa te folosesti de asta. O cearta se castiga prin argumente si prin modul in carele sustii. Nu trebuie sa il ingnori toata saptamana ca sa isi dea seama ce pierde... daca stii cum sa ii arati asta va sti singur ce pierde.