| Marian_Burly_1987 a întrebat:

Care sunt sansele ca o femeie sa te sune... daca doar ea are numarul tau de telefon?

A fost o seara nebuna de club, am agatat o tipa, am stat de vorba afara, stabilisem sa ne vedem ulterior pentru a ne cunoaste, ne - am sarutat de vreo 2 ori. Problema este ca eu am notat gresit numarul ei de telefon, nu sunt inca obisnuit cu telefonul meu nou... si eram destul de baut. Dandu-mi seama de asta i -am cerut sa-mi noteze ea numarul Intrebarea mea este : care credeti ca sunt sansele sa ma sune... si cam cat credeti ca este timpul de asteptare pe care ar trebui sa il acord, inainte sa renunt.

12 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

E posibil. Nu scrie nicaieri ca baiatul suna intai. Aste sun reguli inventate de fetele puturoase.

| Mussette a răspuns (pentru Salontanul):

Mai de graba, de fetele are aseapta sa fie cautate.winking

| Salontanul a răspuns (pentru Mussette):

Pai eu ce spun? Asteapta sa fie cautate de puturoase si increzute!

| JohnnyBi a răspuns:

Lectie de viata: cand ii dai tu numarul ei roag-o sa iti dea un beep. asa ai si tu numarul ei.

sau, cand esti baut, da-i ei telefonul sa si-l scrie singura. da-i un beep sa vezi daca suna. daca nu, ti-ai luat teapa.

oricare din metode, daca nu vrea sa beep-uie, nu te vrea. usor?

| AdyAdeluş a răspuns:

Slabe sanse sa sune ea. Stie ca barbatul suna, nu femeia. Mai asteapta poate... poate. Mai da-i 2-3 zile. Bafta.winking

| neutrino a răspuns:

Femeia de obicei nu suna.

| vocea a răspuns:

Stai calm mariane, daca te-a placut si te mai tine minte sigur o sa te sune, daca a fost doar o aventura asa la betie atunci slabe sanse, asteapta sa te sune daca are nr tau si te place intre timp sunt multe fete libere pana se gandeste ea succes

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Dar si daca suna, o inviti direct la tine la un film laughing. oricum sansele sunt destul de mici

Răspuns utilizator avertizat
| Mussette a răspuns:

Vezi si tu pe facebook. Poate clubul posteza poze si dai de ea.winking
Daca ea sie ca tu ai numarul ei, nu cred ca va suna curand. Posibil va crede c-a fost o aventura in aceea noapte si nimic mai mult. Doar disperata daca e, ai sanse sa te sune.

| NameHarris a răspuns:

Cam salbe sanse sa te sune! Asteapta frate pana data vitoare ce mergi in club si sigur av fi se ea acolowinking

| BlackChocolate1 a răspuns:

Daca-i femeie cu cap,niciuna. laughing Dar,avand in vedere ca a fost in club,ai sanse,deoarece s-a dus acolo "sa agate",iar daca i-ai atras putin atentia...te poti astepta la "un semn de viata".Si asta cu timpul,vezi-ti de viata,daca se va intampla bine, iar daca nu, asta e.A da, si daca si-a dat seama ca nu i-ai notat bine numarul sansele cresc.Of, bautura asta...