| SG1995 a întrebat:

Care sunt sansele ca un homosexual sa fie atras emotional de o femeie? Sau viceversa o persoana heterosexuala sa fie atrasa emotional de o persoana de acelasi sex?

Răspuns Câştigător
| DrGoogle a răspuns:

Depinde de persoana, in fiecare caz sansele pot fi 50-50% happy

15 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Un homosexual nu poate fi atras de femei, daca e atras de femei ori e bisexual ori e hetrosexual, atractia fizica este determinata in mod subconetient seby nu pe anumite criteri voluntare, degaba eu ca hetrosexual imi doresc sa simt ceva fata de un barbat

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

A zis emotional... emotional poti fi atras de oricine. Emotiile nu au sex. Fizic si sexual, da, ai dreptate. Ca homosexual vei fi atras de persoane de acelasi sex, iar ca heterosexual de persoane de sex opus. Dar in intrebare e specificat "emotional". Presupun ca se refera la legaturi afective, pe care le poti avea fata de oricine.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Emotional nu poti fi atras in lipsa atractiei fizica,daca tot ma contrazici macar sa ai habar ce inseamna atractie emotionala, exista iubire platonica care nu inseamna sex si exista atractie emotionala care implica sex, atractia care implica sex nu poate ca sa o simta un homosexual fata de femei, tipul de atasament care il simti tu fata de prietena ta da il poate simti, eu cred ca se refera la iubire, la ce simte un baiat fata de o fata nu la prieteni intre un homo si o fata

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

"daca tot ma contrazici macar sa ai habar ce inseamna atractie emotionala"...Ai inceput cam "agresiv", psihologule rolling on the floor Hai sa-ti explic cum sta treaba. Termenul de emotie se foloseste in sens larg. Emotiile de baza, dupa cum le-a identificat Darwin, sunt in numar de 9: bucuria, excitatia, tristetea, surprinderea, rusinea, dispretul, dezgustul, furia, frica. Expresia de "atractie emotionala" nu am vazut-o, dar o putem interpreta ca atractia fata de o persoana care iti declanseaza emotii pozitive(bine, acum exista si persoane atrase de emotii negative, care simt nevoia sa stea in preajma oamenilor care le declanseaza stari de anxietate, dar asta e alt subiect si mult prea lung ca sa-l dezbatem acum). Revenind, tu poti fi atras si poti simti nevoia sa stai in preajma unei persoane care iti declanseaza bucuria. Poti iubi, exact cum ai zis si tu, fara sa fie nimic sexual si DA, VOR EXISTA EMOTII. Nu inteleg de ce confunzi emotiile cu sexul. Intr-adevar, atractia fizica, din punct de vedere psihologic, este o stare emotionala, dar NU singura!

Http://www.scientia.ro/......ubire.html
eu de iubirea asta vorbeam Eros este iubirea romantică, pasională – ceea ce Tennov a numit iubirea intensă. În acest tip de relaţie, iubirea este cel mai important lucru din viaţă. Lee a spus că a căuta frumuseţea fizică sau un tip ideal simbolizează, de asemenea, acest tip de dragoste.
tu te referi la

Agape este iubirea blândă, afectuoasă, atentă, frăţească, altruistă nu egoistă. Aceasta este relativ rară. Maica Tereza a arătat acest fel de iubire pentru oamenii săraci.

Nu stiu seby la ce tip de iubire se refera sau la ce conexiune emotionala se refera, nu stiam ca ai cunostine in domeniu, e un lucru bun, ce a descoperit darwin e ceva universal asa e

Poate exista dragoste platonica in lipsa atractiei fizice asa e, genul de iubire care simtiti pentru baieti din friendzone

| Necunoscut112 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu-ţi pierde vremea! A citit şi el câteva mizerii de articole şi are impresia că "ştie".

| RAY a răspuns:

Denysse94 daca pentru tine teoria evolutiei si ceea ce a scris freud si ce a descoperit stiinta sunt minzeri ce sa spun, sunt curios cu ce gresesc, daca tot spui ca ce stiu sunt minzeri

| PersonajFictiv a răspuns:

Gen "Ti-ai fwte vecinu'? ".
Sigur nu, nu stiu care sunt sansele in cazul altuia, dar in cazul meu nu exista sanse.
Sub nicio forma nu am fost atras de cineva de sexul meu.Dar daca vrei un raspuns general, nu il stiu.

| seth2016 a răspuns:

Un homosexual poate iubi o femeie. Exista destui care se insoara cu o femeie, isi iubesc sotia si au o impreuna viata sexuala OK, inclusiv copii. A iubi o femeie nu schimba orientarea sexuala. Orientarea o stabileste doar persoana in cauza si nu altcineva.

La fel este si invers. Fara sa fii gay te poti simti atras de o persoana de acelasi sex.

Nu am auzit sa fi calculat cineva sansele.

| RAY a răspuns (pentru seth2016):

Pai si atunci de ce hetrosexuali se numesc hetrosexuali daca fiecare simte atractie pentru cine vrea, sa inteleg ca daca vrei simti atractie pentru barbati o sa poti, nu stiam asta

| seth2016 a răspuns (pentru RAY):

Pai eu nu am generalizat ca tine. Si nici nu am zis "daca vrei simti atractie pentru barbati o sa poti".

Deci daca eu vreau sau x vrea poate simti atractie fata de alti barbati, inseamna ca noi barbati suntem homosexuali na nu toti da majoritatea da, dar in mod voluntar alegem fetele, tu cand mergi pe strada si vezi una hot tu alegi sa te atraga sau nu a? eu am afirmat ca un hetrosexual nu poate simti dorinta sexuala fata de acelasi sex HETEROSEXUALITÁTE s. f. (Med.) Sexualitate normală; atracție spre sexul opus. [Pr.: -xu-a-] – Din fr. hétérosexualité.

| seth2016 a răspuns (pentru RAY):

Iti mai spun o data. Concluzia ta nu se bazeaza pe ce am spun eu.

Dar traim in epoca adevarurilor alternative si a manipularii. Asa ca poti trage si concluzia ca homosexualii care sunt insurati cu femei au parul albastru.

Se baseaza pe stiinta, ok