| valaki991 a întrebat:

Care sunt sansele sa nimerim un prezervativ rupt in ambalaj? Se cunosc cazuri?
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Posibilitatea sa "nimeresti" un prezervativ in ambalajul original cu un defect de fabricatie este INFIMA. Prezervativele sunt verificate cu niste aparate ultrasofisticate. Eu personal nu am auzit pe cineva sa se planga de asa ceva.

| valaki991 explică (pentru corbulalbrosu):

Iti multumesc pentru raspuns, tin cont de ce mi-ai scris dar voi astepta si alte raspunsuri.

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Departamentul de Control al Calitatii al fabricii verifica atat fluxul de productie cat si calitatea materiilor prime folosite.

Spalarea si uscarea prezervativelor: prezervativele sunt spalate cu o solutie pe baza de pudra apoi se usuca intr-un utilaj asemanator uscatoarelor de rufe, pentru a elimina lichidul dar pastra pudra, ce are rolul de lubrifiant solid pe parcursul productiei (previne lipirea prezervativului de el insusi). Infoliere

Inspectia vizuala: consta in examinarea de catre un tehnician a prezervativelor pentru a verifica integritatea acestora sau existenta gaurilor, dupa care toate prezervativele sunt testate electronic.

Aplicarea lubrifiantilor si a aromelor si ambalarea: prezervativul este din nou rulat, pus intre doua straturi de ambalaj (folie de aluminiu plastifiata), lubrifiat si apoi sigilat. http://www.love-plus.ro/siguranta.html

Iti multumesc din nou pentru informatiile utile. happy

Mersi pentru informatiile utile

| neutrino a răspuns:

Probabil ca te gandesti la risc, nu la sanse. Riscul este minim.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Depinde cat de mult isi doreste prietena ta un bebe. Daca ea vrea unul ai sanse sa le gasesti intepate in ambalajwinking