Daca nu face tote chestiile enumerate mai jos nu inseamna ca nu te place poate ii e frica sa iti spuna sau sa te deranjeze daca te intreba ceva, fiecare are o personalitate construita de el insusi si nu poti stii ce e in capul fiecaruia.
Eu una chiar daca imi place de cineva nu ma duc si ii spun, imi vad de ale mele il salut il intreb daca e ceva de intrebat si gata daca si el ma place sa faca el primul pas, e baiat el sa sparga ghiata.
Parerea mea:
-Se uita insistenth
-te baga in seama
-iti zambeste
-gaseste motive pentru a petrece mai mult timp langa tine
-iti ia apararea
Cam asa:X
Sper sa iti fie d folos:*
In primul rand privirea da de gol un baiat,faptul ca rade la tot ce ii spune fata,ii zambeste in continuu,nusi ia ochii de la ea,chestii de tandrete(imbratisari,pupaturi), a si sa nu uit nelipsitele apropuri de ex:da tu ai prieten, dar tie de cine iti place.Cam atat stiu eu. Sper ca te-am ajutat.
Se uita la ea in ochi cand vb cu ea, o asclta cand vorbeste sau cel putin pare ca o asculta, se cam holbeaza la ea(special la partile ei ce o definesc femeie), daca se scarpina in cap cand este o pauza in conversatie si se intample de 2 ori inseamna ca vrea sa te atinga si ca ii place de tine si mereu incearca sa para ca e mai bine cu tine sau ca pe tine te baga in seama mai mult ecat pe altii.
Te priveste, te analizeaza iti zambeste, incerca sa intre in vorba cu tine incercasa te ajute cu ceva, se invarte pe langa tine,
Bananacantareata87 întreabă: