Fiecare om,reactioneaza diferit in fata acestor sentimente,deci ceea ce ceri tu,e o utopie,si mai ales ca vrei si detalii. Unii se inrosesc,altii se ingalbenesc, unora le tremura vocea, altora piciorele.Intelegi? Daca toti, am reactiona la fel, am fi sigur roboti!
-.- chiar nu va inteleg fetelor ce va este asa greu sa va dati seama este totul de logica-.- in fine,pai daca este mai porc/prost te va lua de cur (cu toate ca asta inseamna ca vrea doar sa fie cu tine doar pentru corp) de tate te ia in brate se ia de tine,dar aproape numa de tine si mereu,cand e zapada tu esti prima la tavalit zi de zi etc,se uita dupa tine,sau pune pe alti sa se uite dupa tine bla bla chesti de prost gust-.-
daca este mai sentimentalist/elegant/de trebuie se uita mult la tine este amuzant in juru tau si totusi el este si mai timid din fire si iti da semne ca te place se uite la tine mai insistent daca nu este asa de timid se ofera sa te ajute in diferse chestii etc, dar daca tu nu ii dai semne ca il placi (raspunzi la semnele lui) poate se va satura si va renunta, chiar daca va fi ranit de asta va rupe orice contact cu tine (asta daca nu ii dai un raspuns si o ia ca pe un refuz) si cam atatea presupun ca ai sub 18 ani nu? poate spui si varsta in ***-.-!
Sunt mai multe feluri de a-ti arata dragostea fata de o fata.depinde de caracterul fiecariuu baiat. unii isi arata dragostea tachinand persoana respectiva,alergand-o in toate ppauzele, mai bine spus nelasand-o deloc, petrecandu-si timpul cu ea.altii te invita la un suc,sta de vorba cu tine toata ziua dorind sa te cunoasca mai bine iar altii dupa felul cum te privesc si prin faptul ca te ajuta la diferite teme sau cu diferite probleme sau exerciti la mate, romana chimie si multe altele, iar altii luandu-ti apararea fata de alti baieti si comportandu-se mai aparte cu tine fata de alte fete
Pai un baiat care place o fata:
-se poarta mai frumos cu ea
-face glume cu ea
-incearca mereu sa o atinga
-se inroseste in prezenta ei
-ii ia aparea in fata celorlalti
-de 8 martie ii da o floricica
-intra mereu pe mess pe ea
-o suna mereu(daca sunt mai apropiati)
-le povesteste celorlalti despre ea
cand un baiat place o fata ii da multa atentie ii trimite sms cauta cat mai multe lucruri pentru a o cucerii diverse chestii fundita
Hmm, de obicei baietii sunt ceva gen : nu fac eu primul pas, o astept p ea( asta depinde si de varsta). Pai hai sa vedem.cand se uita la tine si t uiti la el, isi schimba imediat privirea. se poarta dragut cu tine, bate apropouri, se ofera sa te ajute daca ai vreo problema, incearca sa iti afle pasiunile, hobbiurile.nu stiu, iti dai seama. seara fainaa!
Yousosweet întreabă: