| 69Morena69 a întrebat:

Care sunt semnele ca un baiat te place? adica iti ia apararea, iti face cu ochiul...mai spuneti-mi voi si spuneti-mi ce trebuie sa fac ca sa-i arat ca il plac! plz, raspunsuri cat mai rapide!

3 răspunsuri:
| hotshotb a răspuns:

Care sunt semnele? Pur si simplu sta mai mult cu tine...nu stiu sa iti zic cum ma comport cand imi place de cineva laughingpur si simplu incerc sa stau mai mult cu acea persoana si sa ne cunoastem mai bine.Si tu ai putea sa faci aceleasi lucruri sau pur si simplu ai putea sa ii zici ca il consideri dragut daca nu vrei sa ii zici direct ca il placihappy

| scarletjo a răspuns:

Se poarta diferit cu tine fata de restul fetelor.acelasi lucru poti face si tu:te porti altfel cu el decat cu restul, sau poti fi sincera cu el si sa ii marturisesti(poate el este mai timid si nu intrazneste sa iti spuna de teama sa nu il respingi).

| Dyutzzah a răspuns:

Pai iti poti da seama si dupa felul in care te priveste si in general dupa cum se comporta cu tine, nu trebuie sa faci nimic sa ii arati ca il placi pentru ac isi poate da seama si singur dupa felul in care il privesti, dupa cum ii vorbesti