Dupa complimentele care ti le face, dupa zambetele lui, gesturile lui, atitudinea lui fata de tine, dar cel mai evident ar fi daca ti-a cerut deja niste date de contact ( nr de telefon, id de mess, etc. ). Daca te baga el in seama primul, si daca asta se intampla si des, atuncea draguto eu zic ca te place tare mult :X. Tot ce trebuie sa mai existe este o invitatie in oras. Mult succes iti doresc :*.
Pai,pentru inceput daca esti intr-un grup cu mai multi prieteni,daca vei fii atenta vei observa ca el numai la tine se uita. Daca ai id-ul lui,te baga in seama pe mess,te intreaba despre calitatile/defectele lui,iti face cu ochiul, iti face complimente. Daca sunteti la aceeasi scoala sta pe culuar doar ca sa te vada, se comporta cu tine diferit decat o face cu celelalte fete. FUNDA?!:X
Depinde de fiecare uni nu recunosc din diferite motive nu prea se uita in ochii fetei alti se arata prin complimente, cadourii, o mare atentie asupra ta sunt si pers ce joaca teatru dar cu privirea in ochii dezvaluie multe pentru mine
Ha? Vorbeste-mi pe romaneste, eu nu intelege ce ai scris
Hmmm...nu ai auzit de machia sau barim? )) sunt neamuri cu `bree neiculita` siu cu `auci chisoareleeee` nihohoo!
1.Te priveste provocator; 2.Se da mai mult in vorba cu tine; 3. Vrea sa petreceti timp mai mult impreuna; 4.Se poarta din ce in ce mai frumos cu tine.
KaryKarinuta întreabă:
yourfriend_1956 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
SimSim196 întreabă:
linarkfts întreabă: