Se invarteste prin jurul tau ca si un catel aflat in calduri, spunand adesea numai bazaconii, nefiind in stare sa-ti spuna in fata ca esti frumoasa si ca te place. Uneori, daca il bagi in seama, se pateaza pe pantaloni, in fata.
Te priveste in ochi, iti zambeste, isi aranjeaza parul, isi face de lucru pe langa tine, se uita la tine prima cand spune ceva.
Sau dacă te vede pe stradă, te ia cu mașina și pune melodiile tale preferate
Sa inteleg din comentariul tau ca s-a intamplat ceva foarte, foarte bun?
Nu aș spune că e ceva foarte bun, dar nu vreau să fiu ingrată, deci da, apreciez orice gest . M-a văzut ducându-mă la liceu, eram la mine în cartier, el era cu mașina și m-a sunat să mă urc în mașină. Habar nu aveam cu cine vorbesc, nu mai aveam numărul lui și nici el pe al meu, pentru că mi-l schimbasem, dar mi-a spus că s-a interesat și a făcut rost de el M-am simțit ca o doamnă în dreapta lui
Deci tot neutru Mai bine sa treci peste, indiferent cu ce explicatii ar putea veni. E clar ca lipseste ceea ce ar trebui sa fie.
Nu prea mă mai interesează, sincer . Nu mă mai gândesc la el. Dacă o să fie ceva, o să fie. Nici nu mă mai stresez, nu merită. Am observat că am atâția băieți drăguți care mă vor și nu le-am acordat atenție, hm, păcat .
Asa si trebuie!
Te urmareste de colo colo, asa fac eu.
Se uita dupa tine
Plac si eu o fata si asa fac.
In primul rand iti cauta privirea, ca apoi cand ti-o intalneste sa o mute in alta parte, pentru ca daca e timid se pierde. Daca sunt si colegi de-ai lui in preajma face cateva lucruri care, atunci cand acestea devin amintiri sunt jenante, dar pe moment i se par cele mai tari. Incepe sa iti caute prezenta, cauta tot felul de pretexte ca sa fie in preajma ta. De obicei devine un pic mai galagios decat ceilalti, doar-doar il privesti. Bine, nu e un standard, dar de obicei cam asa se intampla. Daca te invita la un suc sau se ofera sa te conduca acasa de la scoala... deja nu mai sunt semne, deja e cert ca te place. Succes.
Pufuleticusare întreabă:
linarkfts întreabă: