| UliseOdiseu a întrebat:

Care sunt zonele erogene de la fete? Cum trebuie un baiat sa excite o fata?

4 răspunsuri:
| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Depinde si de fata. unele se excita pe gat, in spatele urechii, daca le lingi sugi lobul urechii.altele daca le mangai usor dealungul mainii,le sugi degetele de la maini-de picioare nu am auzit nici una,unele daca le strangi de coaste, daca le mangai pe burta sau sub buric, pe interiorul coapselor, pe pulpele picioarelor, pe fund si mai departe cred ca stii:daca le mangai sau lingi clitorisul, daca le apesi usor tare sau repede clitorisul, daca le introduci 1-2 uneori chiar 3 degete in vagin si faci miscari de du-te vino cu ele, daca le mangai, lingi sanii si sfarcurile, daca le strangi sau plesnesti peste fund, pe altele le excita durerea sau supunerea, altora le place sa faca sex oral, te orientezi si tuwinking

hope i got your antention, hails

| petalouda a răspuns:

Daca o saruti lent pe gat iti spun eu ca ii va placea mult

| Ghita_Sergiu_1986 a răspuns:

Zonele erogene le poti gasi si pe net : in general, gat, urechi, gura, sub genunchi, coape, spatele zona sacrala, si toracica, zona inghinala desigur, dar nu conteaza unde faci asta, ci cum o faci.Usor, atent si tandru, dar fii stapanit sa nu te termini ininte de a incepe happy

Întrebări similare