| marry95 a întrebat:

Care sunt zonele voastre erogene sau unde va atingeti/sarutati prietenul/prietena pentru a se excita? Sunt curioasa cat de diferiti suntem.

9 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Da nu vrei sa incepi tu? daca vrei sa purtam o discutie de genul cat de diferiti suntem, trebuie sa aiba fiecare cu ce compara, asa ca zi tu prima si spunem si noi.

| marry95 explică (pentru AlexanderAdrian):

Corect laughing pe spate in primul rand, apoi pe gat, pe ureche...continuati voiwinking

| AlexanderAdrian a răspuns:

Imi place sa fiu muscat de ureche, pe gat nu prea ma excita mai mult ma gadila dar mai jos in adancitura de la clavicula e super. Apoi nu degeaba le spune love handles, in laturile abdomenului ma excita de mor doar ca abia suport saruturile acolo, intr-un fel ma cam gadil ca-s mai grasun laughing)) In rest hmmm cred ca la baza gatului si la baza spatelui. Si evident zona erogena principala tongue

| marry95 explică (pentru AlexanderAdrian):

laughing) hmmm...si eu ma gadil foarte foarte repedelaughing cred ca nu suntem chiar atat de diferiti pe cat credeam

| RAY a răspuns:

La buzunar cred apoi isi face treaba

| SkyPilot a răspuns:

La mine (baiat) pe gat, mai ales adanciturile claviculelor, sub urechi, cam peste tot pe fata, pe piept, anumite atingeri pe spate, pe fund si pe coapse. Prietenei mele ii plac in linii mari cam aceleasi lucruri plus baza parului, rontait lobii urechiuselor, sanii. Plus, pentru amandoi, zona erogena "principala" pentru care avem un program elaborat in ale carui detalii nu voi intra.

| idkxdianax a răspuns:

Pe gat, la ureche, si la buric... stiu suna ciudat, dar mda. laughing)

| marry95 explică (pentru idkxdianax):

Nu suna deloc ciudat laughing

| Marya_Marry_1995 a răspuns:

Pe gat!