| minime3 a întrebat:

Care tip de sex credeti ca e mai pasional? Cel mai din tinerete, ca cel din liceu, sau cel de la maturitate ca pe la 20 si ceva - 30 de ani? Am facut sex cu un tip in liceu, si vreau sa mai fac acum dupa 10 ani, tot cu el. Este vreo posibilitate sa ajunga sa ma iubeasca din nou? Ca atractie exista. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Willis a răspuns:

Posibilitate este, dacă și el te place, și dacă ar mai vrea să fie cu tine.
Mai pasional aș zice după 30 de ani. Amândoi au mai multă experiență.

12 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Cel tanar e fraged si plin de adrenalina

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Depinde de el daca este disponibil sau deja este casatorit, ai mai tinut legatura cu el?

| minime3 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu este casatorit, este singur. Dar nu am mai vorbit cu el din 2020, de anul trecut, si as vrea sa reiau legatura.

| Violleta2022 a răspuns:

In liceu nu exista sex pasional, ca ala este de 2-3 minute, fiindca baiatul fiind incepator nu reuseste niciodata sa duca o partida mai mult. apoi, fiind lipsit de experinat nu are habar nici cum a satisfaca o fata, fiind interesat mai mult de satisfactia prorpriului cuc decat de produs orgasme la fete.
Unul barbat matur, pe la 30 de ani, stie deja toate secretele femeirlo si are puterea si cunsotintele necesare sa tina o partida suficientd e mult incat sa ajunga sa-si satisfaca partnera de sex.

In ce priveste intrebarae ta cu sexul facuta cum 10 ani... evident ca aia nu a fost iubire, ci un simplu act sexual si daca atunci nu a existat dragoste intre voi, azi nici atat nu va exista, fiindca o relatie rupta, nu mai poate sa fie lipita si sa functioneze, niciodata.

| minime3 explică (pentru Violleta2022):

Multumesc, Jassmina pentru raspuns! In ceea ce priveste dragostea de acum 10 ani, a existat, insotita de multa pasiune. Iar azi, dupa 10 ani, in 2020 mai exact, cand am vorbit cu tipul, ne-am dat seama amandoi ca exista si mai multa pasiune, dar n-am ajuns la ceva fizic. Merci inca o data!

| mihai69 a răspuns:

Fiecare vârstă cu particularitățile ei.
Dacă tipul e 'single'... Go for him!

| minime3 explică (pentru mihai69):

Merci de raspuns si de incurajare!

| Lukasssz a răspuns:

Dupa 18 ani

| CIaudiu a răspuns:

Intre 18-20 de ani

| minime3 explică (pentru CIaudiu):

Merci de raspuns!

| Fatadezahaaar a răspuns: