Mie mi se pare de prost gust când abia ai întâlnit o fata sa ii faci propuneri indecente, intr-un mod deloc subtil.
Ademenita? Deci doar el vrea sex? Ea nu vrea? Dar daca-l invita ea pe el la un film la ea acasa? Se intampla, sa stii.
Nu e de loc de prost gust. Daca ii spui asta si este de acord, fii sigur ca ea stie ce va fi.
Ar fi mai poetic daca baietii ar zice "Haide fa pana la mine sa ti-o bag"? Sau unele preferati sa spuna "hai sa citim ceva la mine, stiu o carte buna si mi-ar prinde bine inca un critic literar in preajma mea". Si acel 'ademeni' suna dubios, nu e ca si cum nu se simt amandoi bine, aici exclud abuzurile sau sexul fara consimtamant, nu e ca si cum doar baiatul simte placere. Intr-adevar asta cu filmul e cliseica dar e o invitatie cu bun simt la sex sau nu neaparat, ceva mai potrivit nu stiu ce ai putea spune, poate doar sa ia cina impreuna, sa stea la un pahar de vin etc.
Pai si este f bun acest cliseu, ca oricum ea intelege si daca il place mult abia asteapta si ea, deci este f okey.
Si oricum nu o spanzura ci ii face si ei un bine ca o face sa se simta bine, deci nici un pretext nu e prost.
Era daca vroia sa ii faca rau.
Nu am invitat/ademenit niciodată o fată la mine "să vedem un film".
Sintagma era "să ne facem de cap", deci știam foarte clar amândoi ce urmează. Iar asta se întâmpla de obicei după ceva timp în care ieșeam împreună și aveam discuții de toate felurile și pe toate temele posibile și imposibile.
Dar doar chestii ocazionale/întâmplătoare cu fete pe care nu le cunoșteam, nu am avut niciodată. Nu m-au atras experiențele de genul ăsta.
Pai si ce e asa rau daca te invita la un film sa faca sex cu tine?
Vedeti ca si voi fetelor de multe ori sunteti prea pretentioase.
Tinerii trebuie sa aiba o viata sexuala cat mai diversa in anii tineretii si sa cunoasca cat mai multi parteneri.
Te contrazic.
Matei 22:37. „Fugi de poftele tinereţii şi urmăreşte neprihănirea, credinţa, dragostea, pacea, împreună cu cei ce cheamă pe Domnul dintr-o inimă curată."
Ala nu e ademenit, ca nu-i catel. Fata e constienta. Doar copil sa fii sa nu intelegi ce inseamna sa te duci la cineva pentru un film.
Mi se pare greșit acest clișeu și nu știu cine l-a transformat în clișeu.
Acu nu mai poți invita o fată cu care să vizionezi filme recente precum Top Gun: Maverick
Este urât acest clișeu
Si cum ar trebui sa faca? Sa iti zica direct in fata (HAI LA MINE SA ITI DAU ANAL)
Sau sa te invite la el sa faceti anumite activitati (tinand cont de faptul ca sunteti intr-o relatie, deci nimic anormal)
Analul corespunzator necesita pregatiri preliminare daca nu vrei sa iasa de **** si la propriu si la figurat. Otherwise... filmul ala poate fi doar un film sau poate fi mai mult.
Am spus anal la modul figurat, doar ca sa se intelaga ideea
Si de ce sa te uiti la un film cand poti sa faci tu unul?
Imi place cum gindesti privind filmul, hahahaha! Eu ma gindeam la filme non-xxx.
Clar, tot de film non xxx vorbeam si eu, dar in timp ce privesti filme de genul asta poti sa faci tu un film mai interesant
publicname întreabă:
publicname întreabă: