Varsta potrivita la fete este de minim 17 ani si jumatate, preferabil 18. Eu personal mi-am inceput-o la 24 de ani si jumatate.
De la 14 in sus
Viata e scurta
Fiecare cu opiniile lui, sper sa nu ma crititicati prea mult pentru raspunsul acesta
Bafta.
Eu am inceput-o la 19 ani, prietenul meu fiind foarte intelegator m-a asteptat 1 an.
Varsta nu prea conteaza...ca sa faci asa ceva trebuie sa fi sigura ca nu vei regreta si sa o faci cu persoana potrivita...mai bine ar fi dupa 15 ani deoarece riscu de a te imbolnavi este redus. dar cel mai important este ceea ce simti u si de cat de sigura esti ca vrei sa faci acest pas important
Si eu as zice ca dupa 18 ani ar fi potrivit sa faci sex, dar depinde de persoane... nu cred ca o sa aiba prea multa rabdare.
Eu mi-am inceput viata sexuala la 15 ani si imi pare rau, a fost prea devreme, dar asta e... faptul e consumat.
Pai cred ca de la 15-16 ani ar fi potrivit(la fete), la baieti nu prea conteaza.Eu mi-am inceput viata sexuala la 14 ani jumate:d
Nu exista o varsta pentru asta cum nu exista nici un ghid...stii ca e vorba aia sexu e ca ajutorul ia-l de la oricine il primesti( nu chiar oricine) si oricand il primesti eu mi-am inceput viata sexuala la 11 ani o vecina mai darnica dar asta na contat ...adica ai grija ce faci si cu cine sa nu ai regrete dupa
Parerea mea este de la 15 ani in sus, difera de la om la om. Sincer nu cred ca exista o varsta de la care pot sa spui:"Uite, acum imi incep viata sexuala". Cand te simti pregatit atunci o incepi.
Deny_9985 întreabă:
Lluvia_3263 întreabă: