Daca A te place cu adevarat, la varsta sa, sigur va insista indiferent daca te vede sau nu cu B. Inca nu-l cunosti indeajuns pe B, asa ca nu te arunca intr-o relatie cu el, mai ales daca-l consideri o persoana simpatica. Mai asteapta si tu putin, trecere timpului le va rezolva pe toate. Nu lua decizii pripite.
Sincer, ti-as spune o chestie de genu' "Noi nu putem alege in locul tau." dar stiu cum e sa urasti chestia asta cand ti-o spune cineva. Asa ca sincer, eu l-as alege pe B. Pentru ca are experienta, te-ar face sa razi, ai fi fericita si probabil ca ai fi si populara si toate ar fi invidioase [ daca iti plac chestiilea astea ]. Cu chestia asta cu cafeneaua nu te stresa, pentru. ca daca vei fi cu unul din ei probabil ca va veti vedea si in alte parti. Pai. Asta e parerea mea, daca nu iti place, nu trebuie sa o iei in considerare. Eu pot face un singur lucru, sa sper ca te-am ajutat.
Buna, draga mea se pare ca esti confuza, eu zic sa te gandesti bine si sa il alegi pe cel pe care il placi mai mult, uite parerea mea este ca cu B nu ar fi rau din moment ce i-ai facut o asa descriere interesanta in plu spui ca el ti-a cerut prietenia si sigur te place, in schimb A e mai timid si nu ti-a zis ca te place... tu ii sti mai bine, tu sti mai bine ce simti pentru fiecare, dar gandeste-te bine pe cine vrei sa alegi, alege unu si cucereste-l pe acela, e alegerea ta, tu ii cunosti cum e fiecare.
Pentru ca tot iti place matematica, fa asa : o bucatica de hartie, o imparti in doua coloane, una apartine lui A, cealalta lui B. Imparti cele doua coloane in doua si vei obtine 4 coloane ( 2 pentru A si 2 pentru B)Apoi scrii ce-mi place la A, ce nu-mui place la A. La fel cu B. La sfarsit faci un punctaj si te decizi. Daca ar fi dupa mine pe A il iubesti tu, iar B te iubeste pe tine. Numai ca intrebarile in chestionar, le pui singura, fiindca numai tu stii ce-ti doresti.
@gigiro, 1. ai ghicit, imi place mate
2. nu il iubesc pe nici unul dintre ei doi si. oricare ar fi relatia, nu as pune foarrrrte mult suflet in ea.
Lore sa styy ca si eu am facut o alegere proasta tot asa era un baiat care facea pe sensibilul, pe timidul si a ajuns la inima mea in scurt timp si dupa 1 luna jumate si'a luat zborul... Sfatul meu e sa alegi baiatul care iti place adica baiatul A daca stii ca te place cu adevarat si totusi ii intr'a 12 deci poate sa te vrajeasca usor sa te minta pe fata si alt3l3, dar baiatul B de care ai spus ca ti'a cerut prietenia ai putea totusi incerca ceva cu el dar aceiasi problema:a fost cu multe fete si nustii nicioadata ce ii mai trece prin cap, dar totusi ai spus ca ii sensibil, are simtul umorului.asta evident este o calitate inseamna ca ii ca'm frumusel de trag fetele pe el deci in concluzie parea mea intereseaza mai mult de fiecare si dupa actioneaza:*
Lore sa styy ca si eu am facut o alegere proasta tot asa era un baiat pnm facea pe sensibilul, pe timidul si a ajuns la inima mea in scurt timp si dupa 1 luna jumate si'a luat zborul... Sfatul meu e sa alegi baiatul care iti place adica baiatul A daca stii ca te place cu adevarat si pnm totusi ii intr'a 12 deci poate sa te vrajeasca usor sa te minta pe fata si alt3l3, dar baiatul B de care ai spus ca ti'a cerut prietenia ai putea totusi incerca ceva cu el dar aceiasi problema:a fost cu multe fete si nujtii nicioadata ce ii mai trece prin cap, dar totusi ai spus ca ii sensibil, are simtul umorului.asta evident este o calitate inseamna ca ii ca'm frumusel de trag fetele pe el deci in concluzie parea mea intereseaza mai mult de fiecare si dupa actioneaza:*
Anonima17191 întreabă: