| andrada a întrebat:

Careeeee e cea mai mare nebunie pe care ati facut-o? Cea mai tare are fundita si scuze de categorie

Răspuns Câştigător
| Andreea3219 a răspuns:

Cea mai mare boacana a mea a fost cand eram mica, a venit o prietena cu mama sa la mine( aveam 5 ani) Mamele noastre s-au dus la bucatarie, iar noi am ramas singure. Am reusit sa-i atrag atentia prietenei mele cu niste cartonase ilustrate, si ea fascinata, nici nu observase ca eu am plecat in alta camera. Am luat crema sorei mele mai mari si am incercat sa-mi fac o coafura "tepoasa", punandu-mi toata crema in cap, dupa care uitatandu-ma la un desen animat cu pirati m-am gandit sa caut si eu o comoara dupa perete, si inarmandu-ma cu un tirbuson am reusit sa fac cateva gauri in perete. Si in sfarsit am decis sa imprastii atele bunicii prin toata casahee hee, zis si facut. Initial, mama s-a prapadit de ras, apoi a realizat ca trebuie sa ma spele pe cap, sa stranga atele din toata casa si pe deasupra ca trebuie sa cheme muncitorii, care tocmai terminasera de renovat casa( ne mutasem intr-o casa noua si inainte am facut cateva schimbari). M-a filmat cum radeam eu cu crema in cap, topaind incalcita printre ate si aratand spre gaurile din pereti rolling on the floor M-am prapadit de ras vazand acest videoclip.rolling on the floor

3 răspunsuri:
| viatadecacatt a răspuns:

Asta vara eram prin acasa(fara parinti)si am dat de catusele tatalui(e politist) sa le vad si eu, sa le incerclaughing. Am incercat eu sa mi le pun si nu stiu cum am facut ca s au inchis si am ramas cu ele la mana, cheia nu stiu unde eralaughing). plus ca ai mei erau plecati destul de departe, imi mai facusem si un plan sa ies in oras seara. ce sa iesithinking l am sunat pe tata disperata aaaaaaaaaaa am ramas cu catusile la mana nu pot sa le dau jos, el ajungea tocmai ziua viitoare de dimineata si cu vointa mea cu tot m-am dus la politie unde lucreaza tata iti dai seama prin oras cu catusele la manarolling on the floor)) am ajuns acolo si pana la urma m-a desfacut un coleg de al lui tatalaughing radeau aia de mine pe acolo da acu asta elaughing)

| Bubblesexing a răspuns:

Cand am facut sex dara sa stiu parinti;]]

| JOHN_5668 a răspuns:

Pai ieri, m-am dat cu sania d p casa, era sa-mi rup gatu, a fost o provocare...