Cine te-a diagnosticat cu tulburarea asta? Ce insecurități ai? Poate insecuritățile nu au corelație cu tulburarea in sine,tu parca ai și epilepsie dar dai răspunsuri mai inteligente decât majoritatea userilor,ai o inteligență peste medie din ce am vazut!
Eu am depresie de multi ani și e nasol rău,mi-ar fi mai bine mort decât viu dar trebuie sa mă lupt cu ea pentru a supraviețui în fiecare zi,despre tulburarea asta culmea e că nu prea am citit așa mult dar știu că cea mai periculoasa este cea bipolara fiindcă multi s-au sinucis din cauza acestei tulburări care poate da și psihoze in stadiu avansat.
Ciudat cum un tip Smart are insecuritati,prostii de aia nu se îmbolnăvesc de probleme psihice că nu au minte dar spre norocul lor nici insecuritati nu au in mod paradoxal stau foarte bine unii cu stima de sine. Eu cred că are o corelație problemele psihice cu inteligenta,când eram praf la învățătură nu aveam deloc anxietate,depresie,după ce am inceput sa devin unul dintre cei mai buni din toate clasele de învățătură incepusem sa simt o frica nejustificată,culmea!, chiar eu care eram bătăuș și inspiram frica ajunsesem brusc într-o zi să îmi fie frica sa nu îmi iau bataie! Nu după mult timp tot brusc mi se schimbase starea,devenisem apatic,nu mai aveam aceeași motivație,cuvinta,atunci s-a produs depresia,episodul depresiv care acest episod s-a transformat în ceva horror ce nici acum nu scap,probabil toată viața mă va urmări.
Nu e o regula cu inteligenta și problemele psihice,dar toți cei ce erau genii erau autisti sau schizofrenici,dislexici,posibil și psihopati.
Tulburarea asta o aveai de mult dar nu ai conștientizat tu,de regula debutează în adolescență,și în foarte multe cazuri e cauzata de mediul familiar,de conduita lor,de modul cum ți-a oferit afecțiune sau daca și te-au neglijat, sau au fost prea asprii,stricți cu tine,mai intervin și factori biologici și bullying-ul,mediu ostil etc.
Știu că cei care au probleme psihice sunt cei mai marginalizați in societate, mai rău chiar și decât criminalii, uite un criminal e chiar văzut bine pe tik tok, multe fete am văzut că s-au dat la el omu e și foarte calculat nu a înnebunit la răcoare, e foarte rațional, dar mă gândesc cine va fi victima a 7-a
Niciodată să nu spui nimănui că ai astfel de probleme că tee va desconsidera din start, te va marginaliza, chiar un detrimentul tau ii vor alege pe cei care le tratează că pe niște zdrențe ( unele chiar sunt!) Niciodată să nu îți afișezi vulnerabilitățile in fața nimănui, tăcerea este că mierea.
anonim_4396 întreabă: