| Theya1703 a întrebat:

Carti de dragoste? :]

4 răspunsuri:
| dyyva a răspuns:

Am citit o carte superba se numeste inelu de danielle steel.o sa-ti spun cateva cuvinte despre carte:de teama razboiului care abia a izbucnit in europa, ariana pleaca in new york in cautarea unui nou inceput.aceasta incredibila poveste descrie un destin tragic si ofera inspiratie prin curajul so taria de caracter a protagonistei sale.nascuta in berlin intr-o familie de foarte buna conditie financiara si sociala, ariana priveste neputincioasa destramarea propriei familii si radicalele schimbari din Germania aflata in razboi.constient de climatul politic conflictual si de pricolul razboiului, tata arianei in duce pe fiul lui in elvetia pentru a nu fi inrolat in razboi iar la intoarcere este ucis cu brutalitate fiind considerat un radator.nestiind ce s-a intamplat cu tatal si fratele ei ariana ajunge sa caute alinarea in bratele unui barbat german insa acesta moare in razboi.ramasa insarcinata ariana are o singura marturie a trecutului si a vremurilor fericite alaturi de familie: un inel ce i-a apartinut mamei ei. este o carte de dragoste superba

| UnleashedPsycho a răspuns:

Invitaţie la vals, Enigma Otiliei şi mai e şi Regina Margot, care combină dragostea cu altele.
[Aş putea să`ţi spun mii de titluri, copiate de pe undeva, fără să am habar despre ce e vorba în ele, dar îţi zic ce am citit şi cred că e foarte bun, altfel nu ţi le-aş zice]
Sayonara!

| OpreaSimonaAlina a răspuns:

Pavel Corut are cateva carti de dragoste extraordinare, din punctul meu de vedere. (Noaptea Teilor Vrajiti; Iubirile Unui Marinar; Sarutul de foc; Ne-om intalni in ceruri; Flacara Iubirii) Eu le-am citit pe toate si crede-ma, abia astept sa mai publice si altele.
In prezent citesc seria Catifea (Promisiuni de Catifea, Iubire de Catifea, Cantecul de Catifea, Ingerul de Catifea.) Autoarea este Jude Deveraux. Iti recomand aceste carti care imbina dragostea cu istoria (actiunea se petrece prin anii 1500)

| tulipenoir1996 a răspuns:

Panza de paianjen de Cella Serghi este o carte despre o poveste de dragoste minunata... la fel si Elevul Dima dintr-a saptea love struck este superba! Merita sa le citesti...

Întrebări similare