| ingerasul90 a întrebat:

Casatoria dupa un singur partener sexual?

8 răspunsuri:
| BoBBy a răspuns:

De ce nu? ce are? poti sa fi virgina si sa te casatoresti tongue

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este greu așa ceva dar nu și imposibil.
Pa, pa.

| ingerasul90 explică:

Mai lume...multi spun ca cu primul baiat fata nu se va simti bine niciodata nu va avea o relatie de lunga durata de aia va intreb pe voi

| Alina_9161 a răspuns:

Desi cred ca unii ma vor considera invechita, mie imi place ideea virginitatii pana in seara nuntii sau macar cand esti singur ca acea fiinta este cea care te iubeste si pe care o iubesti. Ca sa fiu sincera, cred ca si baietii prefera gandul ca "EA" este doar a lor.

| ronin33dan a răspuns:

Ce-a mai mare prostie?! Si cum stii ca el este "The Best" pentru tine in toate privintele, la cata experienta ai tu?! Sorry!

| Miauti a răspuns:

Si care e intrebarea?

@natasha eu zic ca gresesti enorm... la cat ai facut sex iti dai seama ca zici ala a fost mai bun decat asta, ia sa ma despart de celalt. apoim zici ca asta nu e asa amuzant e prea serios...

Poti fi virgina si cand te casatoresti idiferent ca e primul partener. E mult mai multa iubire fata de cineva care a avut 30 de relati + sex, si cand ajungi sa te casatoresti nu mai simti ca te satisface sotul doarece tu ai p***a cat galeata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SecretGirl probabil esti copila de gandesti asa de infect si n-ai avut niciun contact sexual, gandesti tampit bah fato

| ingerasul90 explică:

Ei suntem in secolul 21 sexul e ceva normal acum, unde sa mai vazut fata să fie virgina în zilele noastre, le numeri de degete. Am citit un articol într-o revistă ce spunea că baiatul care o strică pe fată nu e cu ea pîmă la urmă deoarece, ea e fară experientă, el doreşte mai multe senzaţii tari. Deşi spunea că în rare ori cînd trăiesc toată viaţa împreună