| Xoxocbx a întrebat:

Căsnicia mea nu prea merge din motiv că soțul meu este foarte orgolios, se supără din orice, dacă dam de greu parcă fuge la mama lui, parca e copil. El are 33 si eu 23. Simt ca sunt o proasta ca m-am măritat. Mai nou parca nu mai am sentimente, ca duc lipsa de atenție, afecțiune și parca nici nu mai am chef de dragoste. Și când facem dragoste, el imediat se duce sa își facă ce treabă are, sa pape, sa stea pe telefon, sa fumeze etc. În loc sa stea cu mine, ma simt ca ma folosește când are nevoie și atât și din senin e a doua oara când simt ca plâng fără sa vreau. Vi s-a mai întâmplat asta după o partida? Ma simt înjositor si plang.

13 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Asta pățești pentru ca ți-a trebuit măritiș în loc sa faci o școală, sa te distrezi și sa străbați cearsafuriile căminelor universitare.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dupa un partid? Da dupa FSN cit am plins laughing si tu?

| LordCristobal a răspuns:

Buna!
Din ce ai scris tu aici sotul tau si-a pierdut interesul fata de tine sau are o problema si nu iti spune.
Bine ar fi sa ai o discutie serioasa cu el si sa il intrebi daca te mai iubeste.
Daca comportamentul lui persista ar bine sa divortezi de el.

| Ella203 a răspuns (pentru LordCristobal):

Ai dreptate. Asa ar trebui

| anonim3247 a răspuns:

Soțul tău la 33 de ani dacă are nevastă de 23 de ani e și normal să fie sătul până în gât de căsătorie.

| anonim3247 a răspuns (pentru anonim3247):

Dacă tu aștepți de la el iubirea de tip să îți recite Eminescu o să aștepți mult și bine.

| Stonehard a răspuns (pentru anonim3247):

Tu esti prost sau te faci?

| anonim3247 a răspuns (pentru Stonehard):

Ai scris - Tu esti prost sau te faci?
Nici măcar nu ai înțeles ce am scris.

| anonim3247 a răspuns:

Mai bine vă despărțiți că nu aveți viitor împreună.

| Marius22222222222 a răspuns:

Trebuie sa iei o hotărâre.nu te lasa călcată în picioare

| AmandinaDragan a răspuns:

Are 33 de ani si e fatalau. Da-l pe usa afara.

| Stonehard a răspuns:

Salut! Comunicati mai mult. Spune-i ce nu-ti place si daca nu se maturizeaza, nu va mai pierdeti vremea degeaba. Cheia rezolvarii tuturor problemelor, este comunicarea.

| Xoxocbx explică:

Îmi cer scuze pentru scrierile greșite