| VacutzaRoscata a întrebat:

Cat a durat cea mai scurta relatia a ta? si de ce a durat doar atat?
fundalove struck

Răspuns Câştigător
| SociallyDepressed a răspuns:

1 saptamana.
Pentru ca el, nu prea iesea pe afara numai cu prietenii lui si in ultimul timp ma cam ignora, iar eu plangeam ca proasta asa ca am ales sa ne despartim.

10 răspunsuri:
| anaaa13 a răspuns:

1 saptamana laughing). pentru ca era aiurea, nu ne potriveam big grin.

| Amalia2305 a răspuns:

O luna si cateva zilelaughing
ne certam prea des big grin

| CrazyGirl2 a răspuns:

De 2 zilebig grin...deci sa incep cu inceputu:
mie imi placea de un baiat de 3 ani(stiu ca e mult)si am ales sa ii zic, fie ce o fi.si imi zice ca si el m`a place de cand ma cunoaste(3 ani).si am stat impreuna 2 zile pana am vb cu vara`mea care ii fff buna prietena cu el si aflu ca el sta cu mine ca sa fiu eu happy si ca el sta cu alta.si am facut un scandal cat casa alba.si cica el nu o vrut sa ma supere(cat tupeu).cam asta e povestea mea...si inca mai plang dupa elcryingda noh asta`i viata

| Otilikaa a răspuns:

Cea mai scurta.1 luna jumate, pentru ca iubitul meu era foarte enervant

| mihaeladulcikk a răspuns:

1 saptamana,deoarece el statea mai mult cu prietenii,decat cu mine, era si cam golanas, iar dupa 4 zile mi-a zis sa ma culc cu el, i-am dat papucii si s-a impacat cu fosta lui iubita laughing) Funda :X :*

| Narcis196 a răspuns:

Cea mai scurta relatie la mine a tinut o saptaman deoarece prosta nu stia sa sarute si numai ma musc de am ajuns sa ma badajez bagamiasi pllaughing)

| Ddenise211 a răspuns:

2 saptamani. Aplecat in Italia si mai vorbeam cateodata putin pe mess.

| florocirc a răspuns:

Cea mai scurta relatie a mea a fost de o zi. deoarece eu am fost cu acel baiat la insistentele unei prietene, si el era cam beat. si a 2 a zi am descoperit ca `i placea de unalaughing, inco` relatie de o zi, o prietena de-a mea m a combinat cu unu, ca ea vb prin msj cu el de pe telefonul meu. motivul despartirii: era prea stresant, si a fost cu o prietena f buna, alta relatie de o zi... a fost cu un baiat de care nu mi placea da `apoi am fost o perioada lunga de timp cu el, motiv : atunci imi placea de altu, si ultima relatie de o zi, cu un baiat. care m a stresat zile intregi, si am descoperit ca mai era cu alta laughing), funda?laughing

| deedee9 a răspuns:

Hmm.cea mai scurta relatie a tinut 3 zilebig grinbig grin...m-am despartit de el pentru ca inca suferea dupa fosta lui prietena...asta'i viata, cu rele si bune

| cosmina98_7417 a răspuns:

O zi ca s-a uitat dupa alta si l-am prins.

Întrebări similare