Doi ani jumate si inca mai tine...si tinem unul la altul foarte mult desigur ca mai exista si certuri.Motivul despartirii noastre cred ca ar putea fi minciunile lui si prea multe iesiri cu prietenii...
Cea mai lunga relatie pe care am avut-o a fost de 3 ani si cateva luni si s-a terminat din cauza ca ne certam foarte des din nimicuri, se instalase monotonia intre noi si nu mai ma surprindea cu nimic si pur si simplu nu mai simteam pentru el ceea ce simteam la inceput.Mai tin insa doar ca la un simplu prieten cu care pot vb absolut orice avand in vedere faptul ca ne-am cunoscut destul de bine in timpul in care am fost impreuna
A durat 5 ani si jumatate, cu aproximatie. S-a terminat din cauza prostiei..., pardon, si eu, datorita infidelitatii lui!
Nu mai tin la el, sub nicio forma. Eu am incheiat relatia.
Pai a tinut cam 2 ani parca si am tinut la ea dar acum nu mai tin ( au trecut 4 ani de atunci ) si ne am despartit pentru ca era fff geloasa.
2 ani si 8 luni, inca mai continuam dar probabil nu pentru mult timp, m-a mintit si asta cred ca e motivul pentru care ne vom desparti definitiv in urm perioada!
Cea mai lunga relatie a fost cam de 1 an si 3 luni si m-am despartit de el pentru ca mi-a fost foarte infidel si la un moment dat ma saturasem. si am tinut la el, nu pot spune ca l-am iubit dar dintre toti in aceasta relatie am pus cel mai mult suflet.dar eu ma racisem si nu puteam continua desi a insistat mult sa il iert. si nu mai tin la el, a trecut mai bine de un an jumate
4 ani...Sa terminat din cauza parintilor lui! Daaa, l.am iubit si il iubesc cu toata fiinta mea! Doar ca nu se mai poate.S.a terminat!
LoveMierexD întreabă:
Miha1308 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: