In primul rand copilasul acela nu are nicio vina.Cati ani ai? Vorbeste cu partenerul tau si cautati o solutie. Ia-l de manuta si du-te la ai tai si explica-le situatia. Te va costa in primul rand o viata nevinovata si in aldoilea rand 2-3 milioane in functie de clinica.
Sa stii ca avortul are multe multe consecinte, una ar fi sa nu mai poti face copii. Du-te la un medic si cerei sa te informeze despre acest lucru.
Succes in tot ce vrei sa faci!
Esti proasta rau pe langa ca intrebi asa ceva ce nu ar trebui sa te intereseze mai pui si fata aia fericita de cacata ce esti
Simplu, nu? Mi`e scarba de astfel de fete/femei! Nu il omor, nu are nici o vina mai bine abandoneaza il spital sau la casa de copii undeva!
Ps: http://www.documentingreality.com/......ery-29736/
Asa princes eu vroiam sa scriu pana tiam vazt rasp ca ai intrebat doar de curiozitate daca ai fi avut nevoie ai fi formulat altfel:Unde se pot face avorturi? si cat ar costa
cam asa ai spune))
Ba voi sunteti prosti am intrebat cu frumosul nu-s gravida ma, am intrebat de curiozitate
doamne fereste ce lume
ma voi astia care va stiti cu deficiente mintale nu mai dati fratilor raspunsuri ca ma env