| deiutza_9183 a întrebat:

Cat credeti ca dureaza o relatie la distanta? Sunt cu pretenu meu de 1 luna si chiar as vrea sa continuam mult inainte dar am o temere fiind distanta de 100 de km intre noisadsi ne vedem mai rar. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Inca este prea devreme sa iti pui aceasta problema. Nu sunteti de mult timp impreuna si nu cred ca iti poti da seama despre cum se dezvolta sau nu o relatie dupa atat de putin timp. Depinde foarte mult de varsta voastra, de preocupari si daca vreti sau puteti ca intr-un viitor nu prea indepartat sa va mutati in acelasi oras. In cazul in care sunteti maturi si stiti ce faceti eu zic ca 100 de km nu este o distanta prea mare si de netrecut.
Cand mi-am cunoscut sotul el statea la 350 de km distanta si nu erau decat telefon fix si scrisorile cele care puteau sa ne apropie. Cu toate astea ne-am casatorit cam la 8 luni dupa ce ne-am cunoscut si eu m-am mutat departe de parintii mei.
Eu zic ca relatiile daca sunt serioase, daca implicarea este aceiasi din partea amandoura se poate sa tina.
Iti doresc sa ajungi sa-l cunosti foarte bine si sa stiti ce va doriti de la viata. Iubirea adevarata invinge obstacolele.

12 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, totul depinde de voi 2. O relatie la distanta e greu de mentinut insa daca va iubiti e posibil.Eu una nu am avut niciodata relatie la distanta, doar 3 luni a fost plecat prietenul meu in Spania si vorbeam la telefon si pe mess si a fost destul de greu fara elsad, dar asa nu as putea sa fiu cu cineva si sa nu il vad decat ff rar si relatia sa fie strict la telefon si mess.
Daca tu vrei o asa relatie e ok, e decizia voastra, poate va veti vedea ca daca vreti puteti sa faceti cumva sa va vedeti mai des, dar ca o astfel de relatie sa functioneze e nevoie de multa comunicare, incredere si iubire... tentatia mereu e mare, gandul ca ce face, daca ma insala e prezent; nu stiu cum e la voi, dar asa in general se intampla, mai ales daca relatie nu e una bine inchegata atunci apar mii de ganduri si e aiurea sa stai departe de persoana iubita, sa ii duci mereu dorul, sa fi cu el in gand intr-una fara a-l avea aproape. Draga, eu nu vreau sa te descurajez in legatura cu relatia ta, dar iti spun parerea mea si nu are rost sa iti zic vai sigur veti ramane impreuna, va veti casatori, etc. Da, e posibil sa se ajunga la asa ceva ca sunt cazuri, dar sa fim realisti, nu e mai bine sa fi cu cineva care e aproape de tine, o persoana care sa o vezi, sa va priviti in ochi, sa va sarutati, sa va plimbati de mana si sa faceti diferite lucruri impreuna?! Gandeste-te bine, daca relatia voastra va fi doar una virtuala si va veti vedea doar foarte rar; atunci mai greu va merge, in schimb daca veti incerca sa va vedeti mai des, daca chiar exista o incredere si o iubire mare se poate sa mearga relatia. FA cum doresti, eu una prefer sa am o relatie cu un baiat care sa fie aproape de mine; de altfel asa am o relatie cu un baiat care sta la 200 m de minehee hee.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Si eu sunt cu prietenul meu de 1 luna si ceva impreuna si intre noi este de 300 si ceva km distantawinking insa daca exista iubire si incredere poti trece peste tot

| mikaela25 a răspuns:

Eu am o relatie la distanta, sunt cam 250 km, si e ok, ne vedem o data la 2 saptamani, vb foarte des la telefon.pe mess.mai merg eu in vizita, mai vine si el, concediile ni le petrecem impreuna, dar trebuie sa existe incredere fara nu se poate face nimic... dar dureaza stai linistita.stii cum se zice"mai rarutz, ca-i mai dragut" hai te pup.app.noi avem aproape un an big grin

| cristy_4404 a răspuns:

Prietena mea e la 340 de km si ne intelegem foarte bine acum depine de voi daca vreti sa continuati relatia trebuie sa faceti amandoi sacrificii parerea mea e sa incercati sa vedeti cum decurge pentru ca e prea devreme sa luati o decizie.

| Butsilee a răspuns:

Pai o luna am fost si eu cu prietenul meu, si asta a fost motivul despartirii, nu avem credere unul in altulstraight face

| HQMada a răspuns:

Daca tine-ti unul la altulo sa tina relatia dar de obicei aceste relatii nu tin stiu foarte bine cum ie si nu merge doar daca aveti incredere unul in celalat si va iubiti altfel neahh Iti mai zic sa vb in fiecare zi cu el si incercati sa va vedeti mai des daca va iubiti

| Flory_2276 a răspuns:

Sincer si relatia mea a inceput la distanta tongue Ne vedeam chiar si o data pe luna, dar in timp ne-am apropiat si acum avem 4 ani de cand suntem impreuna.Eu zic ca daca chiar va placeti si vreti sa continuati, o sa mergeti oricat de departe va doriti...Insa va trebuie multa incredere si rabdare. Pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar ce zici de distanta dintre Iasi-Alaska? e nevoie de sentimente sincere si multa incredere.simplu nu?

| darkvampire a răspuns:

Eu am o relatie la distanta cam de un an si nu ne-am vazut niciodata fata in fata big grin

| icehope a răspuns:

Daca exista incredere sinceritate si comunicare si nu in ultimul rand sentimente reale si sincere unul fata de celalat relatia poate dura pentru mult timp.

| alexandraluxy a răspuns:

Ooo ce sa zic eu atunci ca al meu e la 480 km;-((( greu dar merge sa speram ca nu nu se vor uita ochii care nu se vad:-((

| mika19 a răspuns:

Eu sunt intr-o relatie la distanta deja de un an, ne despart 250 km! Ne vedem rar dar intilnirile sint mult asteptate si pretuim fiecare clipa petrecuta impreuna. Depinde foarte mult de increderea si sentimentele care le aveti unul fata de altul, ca asta e si cel mai principal in relatia la distanta! Va doresc mult succes si sa o duceti impreuna inca muuuuuult inainte!