| Elena1234456 a întrebat:

Cat credeti ca influenteaza comportamentul in a place pe cineva? Conteaza enorm sau poate fi neglijat acest lucru?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Intotdeauna prima impresie e cea care pastreaza sau alunga din mintea noastra o persoana!
Infatisarea si comportamentul sunt primele indicii dupa care apreciem un om.
De ce ne ferim din drumul unui om beat care urla si vocifereaza in mijlocul drumului?
Si de ce ne apropiem zambind de fetita vecinilor,zambitoare si insorita,care ne saluta intamplator pe strada?
Aleatoare exemplele pe care le-am ales,dar vezi clar ca ne influenteaza puternic comportamentul celor din jur.
Cand iti place cineva sau incerci sa te faci placut,comportamentul are si mai mare importanta!
Incepand de la modul in care privesti sau te priveste! O privire zambitoare,calma si calda,te va apropia.Una rece si indiferenta,alunga si indeparteaza!
Comportamentul spune multe si despre caracterul omului.
O privire deschisa,un gest de bun simt,o vorba inteligenta,te va face sa intelegi ca ai in fata o persoana inteligenta cu care merita sa vorbesti.
O privire imprastiata,gesturi bruste si deplasate si un ras desnatat in momente nepotrivite,te vor lamuri scurt ca nu prea ai cu cine vorbi...
Sunt atat de multe care depind de comportamentul fiecaruia! E mod de cunoastere, de comunicare, de interactiune intre oameni.
Influenteaza, deci, foarte mult!happy
Nu poti neglija comportamentul unui om!
Niciodata.

| Azµre a răspuns (pentru greece12):

Wow.
Greece foarte bun răspuns!

| greece12 a răspuns (pentru Azµre):

Multumesc,Azμre.happy

| Azµre a răspuns (pentru greece12):

Pentru nimic :*

12 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Păi tu ce crezi?
Ai impresia că va sta careva cu vreo făstâcită? sau invers ar sta vreo fată cu vreun băiat făstâcit?
Normal că, comportamentul joacă un rol important în viața și nu numai, chiar și în societate!

| Azµre a răspuns:

Pune mâna și citește acolo ce a scris Greece12 și i-a aminte!

| Vix999 a răspuns:

Pentru mine e pe primul loc comportamentul unui om. Indiferent ce imi e mie (iubit, amic, coleg etc). Daca din punctul asta de vedere nu imi place, nu am ce sa caut in preajma lui/ei.

| blueheart a răspuns:

99,9 %

| pisicutzamik a răspuns:

Cel mai mult conteaza comportamentul, daca neglijezi acest lucru lumea te crede un needucat si te va da la oparte!

| Disstrict a răspuns:

Logic ca influenteaza enorm un om care are comportament neplacut nu te atrage in schimb si persoanele care se comporta frumos pot ascunde ceva. De aici contrazic un comentariu nu prima impresie conteaza era o zicala "Nu citi o carte dupa coperta" happy

| MihaiDan97 a răspuns:

Dupa mine foarte mult,eu vreau pe cineva cu un comportament bun, placut daca te gandesti in ce zile traim, nu mai conteaza asa mult, conteazul aspectul, fizic.

| kim33 a răspuns:

Bine inteles comportamentul conteaza comportamentuleste primul idiciu dupa care apreciem un om.

| AfB a răspuns:

Comportamentul si felul de a fi al unui om pot compensa aspectul acestuia. De obicei cei care au o parere prea buna despre ei au tendinta de a deveni aroganti si grosolani, pe cand cei mai timizi se vor comporta mult mai frumos si vor cantari vorbele spuse si reactiile avute de doua ori. Comportamentul iti poate intari sentimentele pentru cineva sau, din contra, le poate slabi.