Vaginul este elastic si atunci cand se excita poate sa ajunga la maxim 20 cm.
Din paacte, un penis de 12 cm este considerat un penis micut si probabil incapabil sa produca un orgasm vaginal.
Dar sunt tehnici ajutatoare si jucarii sexuale, pe care le poti folosii, ca sa produci placere fetei si sa-i produci un orgasm vaginal.
Chiar is asa, daca ajunge acolo, exista sansa de sarcina, nu trebuie sa fie neaparat "la capat" cum ai mentionat tu.
Nu conteaza. O data ajunsa in vagin(chiar si la intrare la 1cm), sansele sa se produca o sarcina exista, poate mai mici cu vreo 5%.
Nu asculta botul de Jassmina, probabil nici macar nu e fata, altfel stia ca s-a inventat degetul si marea majoritate a fetelor obtin orgasm vaginal.
Jassmina e jassmina... numa ea poate avea barbatul vieti la 16 ani...,:") :")
Eu am crezut că o crăpat de covid, văd că o revenit în forță sub un alt nickname, aceeași mentalitate comunistă din păcate, numai sa judece știe să critice. când nu mai are argumente da ignore.
Acuma stii cum e? Treaba ei ce face, da daca.mi cade si mie o data nu zic nu, :') :')
El a întrebat altceva Jassmina, citeste de 2 ori.
Ajunge oricum sperma catre,, fertilizare,, daca iti dai drumul in ea. Oricat de mic ai avea penisul
anonim_4396 întreabă: