| TheEvilCat a întrebat:

Cat de aiurea e ca am 14 ani si n-am avut primul sarut? Mor de frica=]]Din 2 motive: 1. Daca o sa se intample,ce sa facthinking, 2. Daca n-o sa se intamplelaughingHeeeelp:-s

Răspuns Câştigător
| mihaMGB a răspuns:

Scumpa, nu ai de ce sa iti faci griji in privinta asta.Ma bucur mult sa vad o fata de varsta ta care si-a pastrat (neintentionat) inocenta.Ai o viata intreaga pentru sarutat, etcbatting eyelashes. Motive de frica nu trebuiesc sa existe, nu ai cu ce gresi intr-un sarut.In momentul in care se va intampla gura ta va stii ce sa faca de la sine, avem sarutul in sange(ca un talent nativbatting eyelashes ), daca se va intampla, te vei bucura de moment, ai grija doar cui oferi primul tau sarut, sa ai o amintire cat mai placuta.Si sa nu se intample..nici nu se pune problemalaughingstai linistitahappy

7 răspunsuri:
| Allergikaa a răspuns:

laughing Nu-i nici o rusine, sa nu te fi sarutat cu nimeni pana la varsta de 14 anihee hee.
Sa stii ca ai timp. Cat despre sarut sa stii ca nu exista o reteta magica, totul vine de la sinehappy.
Trebuie doar sa te implici, o sa te prinzi tu pe parcurshappy... Si sa stii ca nu trebuie sa grabesti momentul, cand o sa gasesti un baiat simpatica in care o sa ai incredere, se va intamplahappy.
Mult Succes:X!

| Jony123 a răspuns:

Nu e, ce e asta o mare problema? Trebuie sa fi tu insuti si daca ai unele probleme de timiditate sati impui sa fi mai dur putin... iar cu sarutul inveti din 2/3 saruturi repede. Sper ca te-am ajutat, funda? plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai vazut la altele ca deja se arunca in pat la 14 ani cu altii si te-a apucat ''frica''?laughing
Las' ca e mai bine asa.

| Chrisa28 a răspuns:

Stai linistita laughing o sa se intample la momentu potrivit, eu aveam 16 tongue laughing

| Daniella2 a răspuns:

Hmmm... eu acum am 14 ani fix ca tine, imi era frica, si cind mam sarutat prima oara a fost cu un baiat cu 5 ani mai mare ca mine, ashia de la o porunka si chiar, de in momentul ala nu mie rusine.

| AdinaCrissa a răspuns:

Buna scumpa:*
Eu primul sarut l-am avut la 14 ani si jumatate, si a fost cu primul meu iubit, cu care inca mai sunt si acum, avem 1 an jumate, si i-am spus ca primul meu sarut a fost cu el(oricum isi daduse seama singurlaughing, nu de alta, dar nu prea am stiut ce sa fac in acel moment). La inceput mi s-a parut ceva foarte greu...dar o sa vezi si tu ca pe parcurs o sa iti placa, asta daca te saruti cu persoana pe care o iubesti.
Si ca sa iti raspund la intrebari:
1.Te lasi condusa de el, si nu te gandi la nimic in acel moment, simte clipa, nu iti fa ganduri(cum mi-am facut eu, ca daca nu ii place, etc)
2.O sa se intampla, stai linistita, toate la timpul lor. Nu te grabi, ai timp.
Succes! sa imi spui cum a fost::*:*

| Andrei_adam_1997 a răspuns:

Uuuu naspa pai de se antampla lasa baiatul sa-si faca treaba si nu te emotiona lasate purtata de val si de nu nu stiu ce sa-ti zic