| Superior a întrebat:

Cat de bine se impaca aceasta categorie cu categoria Reliige? Cei activi din aceasta categorie sunteti religiosi?

21 răspunsuri:
| Steam321 a răspuns:

Eu unul nu cred în nimeni adică sunt ateu și pe mine mă doare fix în pix pot sa mi-o ard toată viața s-au în cazul meu sa o frec toată viața

| CinevaAnonimă a răspuns:

Eu cred ca se impaca foarte prost cei de aici cu religia, in special cu cea ortodoxa. In ziua de azi este la moda sa nu fii virgin/a, sa ai iubit/a, etc., ceea ce incalca cuvantul lui Dumnezeu. Putini isi mai pastreaza astazi fecioria pana la casatorie, si asta ar trebui sa ne ingrijoreze. Noi nu trebuie sa ascultam gura lumii, ci sa ascultam de Dumnezeu, iubindu-L mai mult decat pe orice si pe oricine.

| Daciu_Andrei_1990 a răspuns:

Ce treabă are Raiul cu futaiul?

| Superior explică (pentru CinevaAnonimă):

Totusi,de unde stim ca ortodocsii au dreptate? Si catolici se iau dupa Biblie, diferenta intre ei fiind ca catolici cred in purgatoriu si inca 2 lucruri care nu le stim, in schimb biserica Ortodoxa fiind mai aspra.

| CinevaAnonimă a răspuns (pentru Superior):

Credinta ortodoxa este cea adevarata deoarece numai prin ea ne putem mantui. Catolicii se impartasesc cu vin alb, se boteaza numai dand cu apa sfintita pe cap, si cred ca Duhul Sfant pucede din Tatal si din Fiu, nu doar din Tatal, etc.

| Superior explică (pentru CinevaAnonimă):

Imi poti defini mai pentru nestiutori, mai exact ce inseamna "a se mantui"?

| CinevaAnonimă a răspuns (pentru Superior):

A mantui inseamna a izbavi, a ocroti, dar se mai are in vedere si in sensul de biruinta sau castigare a raiului.

| Creierash a răspuns (pentru CinevaAnonimă):

De asta este cea ortodoxa adevarata? Pentru ca doar prin ea ne putem mantui? Nu esti prea convingator. Daca de fapt doar cea catolica este adevarata si ca mantuiala se face ca la ei, nu ca la ortodocsi?

| AdelinaC a răspuns:

Pai eu de exemplu intru de curiozitate aici pe categorie, nu sunt de acord cu multe lucruri promovate

| CinevaAnonimă a răspuns (pentru Creierash):

Http://www.cuvantul-ortodox.ro/......la-fatima/

Poti cauta pe net si sa afli mai multe.

| OMFGConrad a răspuns (pentru CinevaAnonimă):

Haide, spune-mi mie, catolicul, că nu mă pot mântui!

| CinevaAnonimă a răspuns (pentru OMFGConrad):

Te poti mantui doar daca mergi pevcalea cea dreapta.

Și care e calea ce dreaptă?

Ortodoxia e calea cea dreapta.

Vrei să spui că eu, fiind creștin, la fel ca tine nu mă pot mântui alături de tine?

La fel ca mine? Spuneai ca esti catolic. Cauta pe google diferentele dintre ortodocsi si catolici.

Tu nu faci diferența dintre RELIGIE și CONEFSIUNE, după cum mă așteptam.
Religia e CREȘTINISMUL, iar confesiunea e CATOLICĂ/ORTODOXĂ/PROTESTANTISM.
Uite, un site ortodox, să-ți vorbesc pe limbă ta: http://www.teologie.net/2013/10/01/statistica-crestini/

Ignor numerele prezente pe acel site și repet întrebarea: de ce eu, fiind creștin catolic nu mă pot mânui, la fel ca și tine, tu fiind creștin ortodox?

Acel raspuns a fostvdin perspectiva mea. Ceea ce stiu eu este ca exista o singura cale de mantuire, si aceea e ortodoxia.

| darrio2007 a răspuns:

Si ce legatura are intrebarea ta cu aceasta categorie?

De curiozitate, câți ani ai?

13. Dar tu?