| Mimi4321 a întrebat:

Cat de deranjante sunt vergeturile pentru baieti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde mai mult ne deranjeaza celulita decat vergeturile, nu conteaza daca ai cateva vergeturi dar sa nu atarne grasimea mai ales pe burta, picioare, si fund. Daca nu esti norocoasa genetic poti slabi putin si sa mergi la sala sa te tonifiezi putin

6 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Multe tipe de 20 au deja si vergeturi si celulita, e in gene, doar sala mai poate atenua, cat de cat, si masajul cu creme speciale.
Daca tii la ea cu adevarat, nu te impiedici de asa ceva!

| corbulalbrosu a răspuns:

Nici un barbat rational nu isi va alege iubita in functie de lipsa sau existenta vergeturilor in anumite locuri mai mult sau mai putin vizibile. Existenta posibilelor vergeturi trebuie tratate cu indiferenta si sa treaca cu vederea, sau pur si simplu sa faca abstractie de prezenta/existenta lor. big grin

| anamariarot a răspuns:

Nu vorbesc în numele tuturor, dar prietenul meu nu e deranjat de ele. Probabil că în viitor îți vei dori să ai copii, iar vergeturile sunt prezente la majoritatea femeilor care sunt sau au fost însărcinate. Acum gândește-te dacă ți-ai dori o relație serioasă cu o persoană deranjată de așa ceva.

| HazelEyes77 a răspuns:

Nu cred ca vor conta prea mult daca tine la fata respectiva... apoi toti avem mici imperfectiuni pe care incercam sa e ascundem. Chiar n ai de ce sa ti faci griji pentru o problema minora.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost la plaja anul trecut cu colegii de la munca. Multe fete aratau bine imbracate dar cand ramaneau in costum de baie. Vai si amar. Cam urat daca ma intrebi pe mine.

| Mădăd26 a răspuns:

Depinde de baieti, in general daca este atras de tine, te place sau te iubeste iti garantez ca vergeturile sunt ca inexistente.