anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat de deranjante sunt vergeturile pentru baieti? Eu am destul de multe si sunt putin complexata de acest lucru.( am 17 ani)

45 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Hai sa te intreb ceva, este vreun baiat pe TPU de care isi place? sunt curios ce caracter te atrage pe tine

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Nu ajungi să cunoști o persoană doar citindu-i niște răspunsuri,nu pot spune că "îmi place" de cineva.Dar da,ar fi câțiva care aparent se pliază pe felul meu de a fi sau, dimpotrivă, par a avea un caracter diferit, dar atrăgător din alte puncte de vedere.
Ți-am zis deja ce mi se pare mie atrăgător.Ce am și eu, cum sunt și eu.Aroganța,inteligența,indiferența etc.

Atunci când dai dovadă de aroganţă adu-ţi aminte de unde ai plecat. Care e virtutea care compensează aroganţa?
Compasiunea. Empatia proactivă, aplicată. Să-i înţelegi pe cei de lângă tine şi să şi faci ceva pentru binele lumii care te înconjoară. E bine să fii mândru de tine şi de realizările tale, dar nu arogant.

anonim_4396

Ai uitat niște ghilimelelaughing
Îmi aduc aminte perfect, de aia și sunt arogantă.
Compasiune? Empatie? Mă depășesc, cel puțin prima.Iar a 2-a, da, de asta sunt capabilă, dar nu față de oricine.

Sa inteleg ca nu am aceste calitati, desi zero sperante de reproducere cu tine genetica, sexuala

anonim_4396

Nu numai că nu le ai, ești opusul lor

Sentiment de înțelegere și de compătimire față de suferințele și nenorocirile cuiva; milă; compătimire; milostenie. [G.-D

si empatia tot asta este, desigur nu pentru toti si doar pentru cei cu care avem un contact mai apropiat

| Romanul86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu, am ochii verzi și sunt șaten! Nu-i vrăjeală. Oamenii cu ochii vezi sunt cei mai buni lunetiști. : PPP Nu știai.

| RAY a răspuns (pentru Romanul86):

De asta sunteti o raritate

Acum 18 minute | Zoeyyy a răspuns (pentru RAY):
Nu ajungi să cunoști o persoană doar citindu-i niște răspunsuri

practic singura recunosti ca nu poti afirma ceva despre cineva, in acest caz despre mine, desi afirmatia singura ti-o anulezi

anonim_4396

Nu ajung să cunosc pe cineva destul de mult cât să-mi "placă" de el.
Tu repeți de 10 ori pe zi ce "mascul Beta" ești.Ce vrei mai mult de atât?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nesemnificativ, daca esti multumitã de corpul tau, Un defect al pielii nu distruge totul.

| Romanul86 a răspuns:

Răutate e deranjantă la femei nu vergeturile!

Acest cuvant nu prea l-am mai repetat de mult,omule trebuie sa recunosti adevarul,de ce sa ma mint ca sunt frumos? ca atrag fetele? nu sunt narcisist, eu spun adevarul, mereu caut adevarul,nu e usor sa crezi ca viata nu are un scop,sens,nu e usor sa crezi ca nu ai un ingeras langa tine,nu e usor sa nu crezi in ajutor divin,nu e usor sa nu te poti exprima liber, nu e usor nimic cand vezi realitatea cu adevarat, nu vezi cat de populara e zona prieteniei, atatea piese, atatea discuti, comunitati cu uni care cer dreptul de a face sex, feministe care urasc familia, daca am fi sinceri lumea ar fi diferita, fetele sa recunoasca ca fizicul conteaza nu vrajeala cu sufletul

| Justme1997 a răspuns (pentru anonim_4396):

Multe fete fac vergeturi la pubertate când se dezvoltă prea brusc, sau dacă iau în greutate brusc. De exemplu pe șolduri, pe piept, și eu am câteva