Hai sa te intreb ceva, este vreun baiat pe TPU de care isi place? sunt curios ce caracter te atrage pe tine
Nu ajungi să cunoști o persoană doar citindu-i niște răspunsuri,nu pot spune că "îmi place" de cineva.Dar da,ar fi câțiva care aparent se pliază pe felul meu de a fi sau, dimpotrivă, par a avea un caracter diferit, dar atrăgător din alte puncte de vedere.
Ți-am zis deja ce mi se pare mie atrăgător.Ce am și eu, cum sunt și eu.Aroganța,inteligența,indiferența etc.
Atunci când dai dovadă de aroganţă adu-ţi aminte de unde ai plecat. Care e virtutea care compensează aroganţa?
Compasiunea. Empatia proactivă, aplicată. Să-i înţelegi pe cei de lângă tine şi să şi faci ceva pentru binele lumii care te înconjoară. E bine să fii mândru de tine şi de realizările tale, dar nu arogant.
Ai uitat niște ghilimele
Îmi aduc aminte perfect, de aia și sunt arogantă.
Compasiune? Empatie? Mă depășesc, cel puțin prima.Iar a 2-a, da, de asta sunt capabilă, dar nu față de oricine.
Sa inteleg ca nu am aceste calitati, desi zero sperante de reproducere cu tine genetica, sexuala
Sentiment de înțelegere și de compătimire față de suferințele și nenorocirile cuiva; milă; compătimire; milostenie. [G.-D
si empatia tot asta este, desigur nu pentru toti si doar pentru cei cu care avem un contact mai apropiat
Eu, am ochii verzi și sunt șaten! Nu-i vrăjeală. Oamenii cu ochii vezi sunt cei mai buni lunetiști. : PPP Nu știai.
Acum 18 minute | Zoeyyy a răspuns (pentru RAY):
Nu ajungi să cunoști o persoană doar citindu-i niște răspunsuri
practic singura recunosti ca nu poti afirma ceva despre cineva, in acest caz despre mine, desi afirmatia singura ti-o anulezi
Nu ajung să cunosc pe cineva destul de mult cât să-mi "placă" de el.
Tu repeți de 10 ori pe zi ce "mascul Beta" ești.Ce vrei mai mult de atât?
Acest cuvant nu prea l-am mai repetat de mult,omule trebuie sa recunosti adevarul,de ce sa ma mint ca sunt frumos? ca atrag fetele? nu sunt narcisist, eu spun adevarul, mereu caut adevarul,nu e usor sa crezi ca viata nu are un scop,sens,nu e usor sa crezi ca nu ai un ingeras langa tine,nu e usor sa nu crezi in ajutor divin,nu e usor sa nu te poti exprima liber, nu e usor nimic cand vezi realitatea cu adevarat, nu vezi cat de populara e zona prieteniei, atatea piese, atatea discuti, comunitati cu uni care cer dreptul de a face sex, feministe care urasc familia, daca am fi sinceri lumea ar fi diferita, fetele sa recunoasca ca fizicul conteaza nu vrajeala cu sufletul
Multe fete fac vergeturi la pubertate când se dezvoltă prea brusc, sau dacă iau în greutate brusc. De exemplu pe șolduri, pe piept, și eu am câteva
George0197 întreabă: