| anonimus00000 a întrebat:

Cat de des va intalniti cu persoana iubita?(nu fac referire si pentru cei ce locuiesc impreuna)

5 răspunsuri:
| NoSmile a răspuns:

Buna!
Nu conteaza cat de des va vedeti, ci mai degraba, ce inseamna pentru voi aceste intalniri!
Relatiile difera, nu e niciuna la fel!

| Yhugato a răspuns:

Acum la 2-3 saptamani, dar cand eram la scoala, in fiecare zi, aproape fiecare zi!

| suntZeu a răspuns:

Destul cat sa ne fie dor unul de celalalt si destul cat sa nu iti auzi partenera ca zice "Oai ce m-am plictisit, ce facem?"

| Gabriella24 a răspuns:

Buna,draga "Anonimus00000" sunt tare nemultimita si eu de chestia asta laughing. Deci eu ma intalnesc cu iubitul meu cand are timp deoarece nu locuieste in oras cu mine se plimba in toata tara si vine la mine in oras doar ca sa ma vada, la inceput ne vedeam in fiecare zi, cam o luna asa am tinut-o dar acum o data pe saptamana sau la o saptamana jumatate si acum o sa mai si plece din tara si o sa astept o luna si ceva aproape doua sa vina inapoi. laughing M-am descarcat, multumesc ca ai postat aceasta intrebare, ma simt mult mai bine acum ca am impartasit nemultumirea mea cu voi toti chiar daca nu va pasa laughing dar asta era intrebarea laughing. Paa :*

| BlitzLikeXd a răspuns:

Indiferent daca va vedeti mai degreaba inseamna intalniri

Întrebări similare