Vinerea si sambata, iar uneori si in cursul saptamanii.In vacante ne putem vedea zilnic, fara restrictii
Si e mai bine mai rar ca asa apucam amandoi sa ni se faca dor
Pai in fiecare weekend si cateodata si in cursul saptamanii. Depinde de cum e el cu munca, ca lucreaza de dimineata pana seara si eu am scoala. Dar avem o relatie frumoasa, ne iubim si avem incredere unul in altul, si acest lucru nu ne deranjeaza. Vorbim in fiecare zi la telefon, pe mess, ne vedem la web.
Numai bine!
Asa se spune; Cu cat e mai rarut asa e mai dragut Este bine sa-l vezi des dar nici toata ziua sa stai lipit unul de altul deoarece va incepe monotonia si plictiseala Asa ca -----Mai rarut ca-i mai dragut Pa
Aproape in fiecare zi, dar fara weekend'uri ca el nu este din orasul meu.
Dar nu ne omoram de prea multa iubire.Fiecare in treaba lui, daca el vine la scoala la mine, e ok, daca nu inseamna ca ne vedem prin parc{din intamplare} fiecare cu ce culege. Asta numai iubit nu-l pot numi.
Bafta.
Foarte rar ...si ma streseaza chestia asta
e bine ca il mai vad la fata la scoala in rest nu nuprea decat o data pe saptamana
si stiu ca nu e corect ...si ma mai streseaza ca isi da intalnire cu mine si dupa le anuleaza
e cam prost din fire...si eu sunt proasta ca il iubesc si ca ii permit chesti din astea
si daca i zic sa stea cu mine mai mult imi zice ca ce nu sta cu mine ...si eu sufar ca proasta
Zilnic...bine asta pana vor incepe colegii lui sa arunce cu chestii in mine; dar poate ii mituiesc cu mancare
Pai aproape in fiecare seara, si tot weekendu , ziua vorbim mult la tel chiar daca e la munca tu? :*
Zilnic. Dimineata la micul dejun si seara la cina + in weekend cat se poate de mult.
Aproape in fiecare zi. in weekend nu prea dar in timpul scolii de luni pana vineri ne intalnim cam in toate zilele cate 3-4-5 ore:X
Buna, noi ne vedem cam in fiecare zi, bine exista zile in care nu ne vedem daca avem treaba sau ceva, dar in medie, cam in fiecare zi
Inainte ne vedeam de 2-3 ori pe saptamana dar acum de la o vreme mai exact 3 saptamani nu ne-am mai vazut... Am uitat sa mentionez ca nu locuim in acelasi oras