Nu mi se pare neaparat rar de 2 ori. Se intampla sa muncesti pur si simplu si sa nu ai timp. Ai prea multe pe cap. Dar de asta e telefonul sau internetul. Dar nu ar trebui abuzat nici de ele. Eu spun ca e chiar benefic pentru inceput 2-3 intalniri pe saptamana. Ajuta la consolidarea relatiei. Ca tot spunea cineva ca stai cu cineva toata ziua si nu ii dai libertate sa iasa cu un prieten sau stiu eu. Ajung 2-3-4 intalniri pe saptamana si gata. E mai multa libertate si poate ajuta mult relatia. Depinde acum si de partener. In astfel de situatii vei observa ca lipsa aceasta a partenerului ajuta relatiei mai degraba, te vei simti mai bine vazand ca ai libertate si ca ii acorzi si partenerului la fel. Dar asta functioneaza mai degraba celor sunt pe principiul de a trai clipa. Cei care trag cu dintii de o relatie pentru ca sunt nesiguri vor avea probleme cred.
In primele 4 luni de relatie ne vedeam aproape zilnic, apoi am inceput sa ne vedem de 2 ori pe saptamana iar acum de 4 ori
Tot ce stiu e ca cel mai bine e ca la inceputul relatiei sa va vedeti mai des ca sa se consolideze relatia, apoi, pe parcurs, distanta face bine!
Dorul e bun ca sa nu intervina monotonia
Deci nu e rar de 2 ori pe saptamana!
Eu ma intalnesc doar in weekenduri cu iubitul meu, stam in acelasi oras, dar el lucreaza si din cauza asta nu putem sa ne vedem si in cursul saptamanii, doar rar. Atat timp cat va iubiti si aveti incredere unul in altul, restul nu conteaza.
Numai bine!
In primul rand nu cred ca trebuie sa existe un numar de zile in care sa va vedeti, de fiecare data cand simtiti nevoia si se poate. Daca e totul programat de ziua trecuta sau de acum o saptamana e aiurea.Doar banuiesc ca vorbiti la telefon, cand aveti putin timp liber va intalniti si o jumatate de ora...acolo e frumusetea, nu doar in a te gandi in ce zi pot sa il vad.Depinde foarte mult si ce fel de relatie aveti si cat de multe faceti impreuna...
Mai rarutz ca-i mai dragut, asa nu o sa aveti timp sa va plictisiti unul de celalalt
Depinde.ce.program.de.lucru.aI.sau.are.Ar.trebui.de.cel.putin.3.ori.Dar.mai.rarut.este.mai.dragut/Te.faci.scumpa.la.vedere