| Rascu_Catalin_1999 a întrebat:

Cat de dificile sunt fetele scorpion? Cum se manifesta cand se indragostesc sau cand sunt atrasi de un baiat? Argumentati. As prefera sa nu fie copy-paste de pe net. vreau niste raspunsuri din proprie experienta. Dau fundita la raspunsul cel mai detaliat
si cum m-as putea baga in seama cu ele

Răspuns Câştigător
| Florenta16 a răspuns:

Fetele scorpion sunt ca si baietii scorpion. "Scuipa venin" atunci cand te astepti mai putin, intervenand intre relatii altora sau stricand relatia actuala. Se cred buni la toate, si cu nasul pe sus, dar daca stii sa ii "dresezi" totul va fi bine. Bafta si La multi ani!

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| FaraIdeiDeNume a răspuns:

Hey, hey, sunt fata-scorpion si sunt din acelasi an ca tine, deci sper sa pot ajuta aici! :3
Pai se pot manifesta in mai multe feluri, dar cel mai comun este fie sa fie indiferente si distante, fie sa se bage in seama din senin pe teme banale (sau daca sunt foarte increzatoare ca si "partenerul" o place probabil va flirta la greu, eu asa am cam vazut pe net si nu exclud asta laughing ) [mai probabila a doua varianta]
De dificile sunt foarte... dar depinde din ce sens, dificile de abordat? Dificile de suportat?
Poti sa te bagi in seama cu ele ca si cu orice alt om dar ca sa le atragi trebuie sa ai in permanenta un aer misterios si, eventual, nobil ( de aici pot fi tot felul de derivate misterios si de gasca, misterios si genul "bad boy" laughing, misterios si arogant, dar cu aroganta ai grija caci trebuie sa fi demn ca sa fi arogant, dar astea sunt alegeri individuale de la tipa la tipa). Dar in primul rand fi tu! Zodia asta este bine cunoscuta pentru simtul fin de a detecta ceva fals si minciuna, de aceea nu o accepta si nu o ingaduie sub nici o forma. Daca afla ca ai mintit-o fa-ti rugaciunile de pe acum laughing! Pentru orice alta informatie de care ai nevoie intreaba-ma, stiu ca probabil asteptai parerea unui baiat experimentat dar eu sunt fata, trist laughing! Bafta :3

| Rascu_Catalin_1999 explică (pentru FaraIdeiDeNume):

Aha...deci sa inteleg prefera `golani` nu baieti `cuminti`?

| FaraIdeiDeNume a răspuns (pentru Rascu_Catalin_1999):

Nu, prefera pe cel care ii poate capta atentia intr-un mod mai aparte, sunt foarte atrase de cei misteriosi care parca iti spun totul, dar nu sti nimic despre ei in final, sau dupa ce faci cunostinte ele sunt atrase de secrete, trebuie sa le spui chestii gen : "nu i-am mai spus nimanui pana acum asta : " Chestiile astea sunt si bazate pe experienta si pe internet si ce-ti spun eu e real si se aplica cam la toate scorpioancele happy.

| ONE123456789 a răspuns:

Fetele scorpion sunt foarte sufletiste si dintr/o bucata. Nu sunt sensibile sau rusinoase. Dar foarte sufletiste. Isi apara mereu familia sau cei apropiati. Si mama mea e scorpion. Stiu ce iti spun. Trebuie sa fii foarte dulce si foarte atent daca vrei sa le cuceresti. Si foarte rabdator! Bafta!