E fidel/a pana cand vede pe unu/una mai buna decat e cel/cea cu care este in momentul actual/perioada ma rog - u got the point
De unde credeti ca a venit expresia " Cuminte CA CAteaua lu' parinte' " - si cacofonia isi are rostu' ei, dar nu faceam acum analize morfo-sintactice si la nivel semantic si stilistic.
Fidelitatea este o notiune cu un caracter temporar, cel putin eu asa o vad. Ganditi`va asa, intr-o lume de peste aprox 7 miliarde de oameni, exista fel de fel; personalitatile variaza de la om la om- si aici intervin chiar si mai multi factori -> statul social, situatia materiala, gandirea, interese, IQ mai stiu eu...
Care credeti ca este rolul divortului in societatea de azi? - posibilitatea continuarii cautarii persoanei PO-TRI-VI-TE. Pentru unii poate nici nu exista, dar perseverenta ii caracterizeaza.
Ma rog, nu ma mai lungesc atata dar un lucru e cert: daca a fost dat de Sus ca partenerul/a sa va fie sortit/a dumneavoastra, atunci sa stiti ca el/ea va sta pe treaba lui/ei si nu se va uita dupa fustele/bucile altui personaj.
Pentru ca o relatie sa dureze in timp foarete importante sunt sentimentele de dragoste, intelegerea, bunatatea si desigur fidelitatea.
Eu cred ca imi este fidel iubitul, pentru ca nu mi-a dat d inteles niciodata ca ar putea sa ma insele, bine in afara ca eu sunt mai geloasa si nu prea imi convine cand vb cu vreo fata p mess si nu numai p mess, da stiu ca p mine ma iubeste, ca daca nu ma iubea numai stateam atata timp impreuna aproape 2 ani, dar si daca il prind cu vreuna atata ii trebuie.
Iar eu ii sunt f fidela, pacat exista gelozia asta
Eu am incredere in el asa ca nu ma intereseaza daca mai are si iesiri cu baietii stiti voi la o bere.Intotdeauna tot acasa se intoarce, si stiu ca eu si copilul suntem pe primul loc in viata lui, iar cele care ocupa un alt loc chiar nu ma afecteaza deloc, cat despre mine el este si va ramane singurul barbat din viata mea.
De fel sunt fidel... dar acum nu am cui pentru ca nu am pe nimeni deci nu are cine sa`mi fie fidela
Eu sunt cel mai fidel, nici macar nu ma mai uit dupa altele. Am incredere maxim in ea, si vreau sa ma mint singur ca si ea imi este fidela. Nu insel, iert, uit, dar la un moment dat BAT RAU, o duzina jumate.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: