anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat de fraier trebuie sa fiu sa nu fiu in stare sa ii zic ca m-am indragostit de ea? poate pentru ca e mai mare sau poate pentru ca nu am curaj happy sau poate pentru ca m-am indragostit si nu ii chiar orice combinatie de azi pe maine? ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

1) Pregateste-te psihologic. Gindeste cadrul in care sa ii spui. Ideal ar fi sa fiti doar voi doi si nederanjati (daca se poate) pentru ceva timp. Gindeste-te la ce i-ai spune. Concret. Insa lasa loc pentru imprevizibil, ca sa nu te pierzi daca discutia ia ilt fagas decit cel la care te-ai gindit tu. Gindeste-te bine la aceste lucruri, cu mult inainte de intilnire, incit aproape sa fii memorat ceea ce ai de zis.
2) E normal ca, indragostit fiind, sa te apuce emotiile in prezenta persoanei iubite, incit chiar sa iti tremure genunchii. Va trebui sa reusesti sa treci peste ele. Daca nu treci, mergi si asa.
3) Ia-ti inima in dinti si actioneaza. Orice fata stie sa respecte un baiat care isi exprima sentimentele. Nu va fi sfirsitul lumii cind tu o vei face, asta poti sa fii sigur.
4) Nu fii dezamagit daca primesti un raspuns negativ. Nu intotdeauna un "nu" e "nu" pentru totdeauna. Eu, chiar inainte sa o cunosc pe sotia mea am avut o amica buna, i-am cerut prietenia, si mi-a zis ca "prietenia se cistiga", spunind prin asta "nu". Eu m-am luat cu sotia mea, insa acea fata regeta acum ca m-am casatorit. Mi-a zis-o in fata.

5 răspunsuri:
| Acvila a răspuns:

Ar trebui sa iti iei inima in dinti si sa ii fii sincer...

| shtephie a răspuns:

Spune-i in fata, gaseste momentul potrivitwinking

| Zenithf a răspuns:

Nu-i spune direct ca o sperii. laughing
Ce sa faci? thinking
In primul rand sa fi sigur ca nu are prieten. Apoi sa vorbesti cu ea de cate ori va intalniti, sa vb frumos, sa o intrebi de diverse lucruri, sa vezi cum va potriviti. Apoi sa o inviti la un suc. Si sa nu incepi cu nu stiu cu ce declaratii, spune-i ca iti place cu ea, ca vrei sa mai iesiti impreuna.

| Sapphire a răspuns:

Nu esti fraier. Iti este doar teama sa nu fi refuzat si preferi sa tii in tine. La un moment dat tot va trebui sa ii zici. Cine stie? Poate ca si ea este indragostita de tine si veti trai impreuna o frumoasa poveste de dragoste. Spune-i ce simti, altfel, mai tarziu vei regreta. Gandeste-te ca si ea este om pana la urma si sunt sigura ca si ea a fost indragostita candva si stie cum e. Incearca sa ii dai de inteles asta prin simple gesturi. De exemplu: ii cumperi un trandafir dupa o plimbare, ii faci complimente, zambeste-i si priveste-o in ochi, du-o intr-un loc romantic, priviti apusul/rasaritul impreuna.

| Ady93 a răspuns:

Scoateo undeva singura si in momentul oportun (gen cand e liniste si va simtit amandoi bine unu langa altul) spune-i. Dar te sfatuiesc ca daca nu ai mai fost pe undeva cu ea sa o scoti afara de cateva ori inainte sa ii zici, daca nu e obisnuita cu tine atunci o sa fie nasol ca nu o sa stie ce sa zica si daca nu e obisnuita cu tine nu o sa ii placa.