Daca iubesti cu adevarat persoana respectiva si ai incredere in ea, nu vad unde ar mai fi loc de gelozie.
Nu sunt geloasa si nici posesiva. Mai ales ca nu mi-a dat motive si imi demonstreaza in fiecare zi cat ma iubeste si cate face pentru mine. Altul probabil m-ar fi lasat avand in vedere ca mama mea nu este de acord cu el.
Pai isi stie singur limitele, ma respecta si ma iubeste, am incredere in el pentru ca si eu la randul meu il iubesc.
Numai bine!
Iubirea adevarata nu lasa loc de gelozie, dar totusi putina nu strica.
Intr-o relatie obisnuiam sa fiu mai posesiva, dar aveam si motive pentru asta destul de intemeiate.
Nu cred ca este cineva care sa nu fie macar 1 % gelos intr-o relatie.
Baiatului cu care sunt acum nu i-am impus in astea 7 luni de relatie nicio limita, absolut nici una. Il iubesc, ma iubeste si avem incredere reciproca.
sunt multe lucruri care trebuiesc discutate de la inceputul relatiei pentru a nu se crea confuzii si conflicte nedorite. nu as accepta ca sotul meu sa mearga la o cafea cu o tipa fara mine, dar il las sa iasa singur cu prietenii in weekend.
Din momentul in care esti indiferent in rel numai iubesti deci kteod e buna gelozia
Sunt si geloasa si posesiva... daca e al meu, e numai al meu. fara priviri aruncate la fufe, fara sa vorbeasca prea mult cu ele. eu am avut noroc ca prietenul meu nu umbla deloc cu fete statea mereu in compania baietilor si nu aveam de ce sa`mi fac griji:*
Daca relatia se bazeaza pe incredere.bineinteles ca nu ai avea de ce sa fi geloasa pe persoana iubita.sincer si eu sunt gelos pe prietena uneori, dar asta nu ca nu as avea incredere in ea...asa avem noi Oamenii in noi cate un sentiment de gelozie, dar trece...si iubim in continuaree.Si referitor la limite, nu i-am impus nici una, e destul de mare sa isi de-a seama de unele chesti, si vad ca merge. poate o limita ar fi sa nu ma mai iubeasca asa mult (glumeam). No Limit.Succes
DenisaNicoletaG întreabă:
Mutubal întreabă: