anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat de grav considerati ca este sa i spui unei fete ca vrei sa faci sex cu ea?

Răspuns Câştigător
| Rainmaker a răspuns:

Nu poti sa-i spui tam-nesam unei fete ca vrei sa faci sex cu ea.Incearca sa-i fii pe plac, determin-o sa-si doreasca si ea sa faca sex cu tine.Fii tandru, dragastos si cine stie? Poate va ceda.bafta!

11 răspunsuri:
| peperonies a răspuns:

Depinde foarte foarte mult de context.

| Lawliet14 a răspuns:

Nu-i grav, dar dupa 6 luni de relatie sau cat ai tu o conditionezi ca daca nu face sex cu tine o parasesti sau o obligi practic prin vorbe, e motiv de parasire. Eu nu as sta cu un astfel de barbat, dar nu sunt femeie. Sunt un barbat care nu sta cu o femeie pentru sex. Voi nu sunteti smecheri, momentul ar veni de la sine daca stiti cum sa comunicati unul cu altul. E clar ca ea nu te infierbanta destul, 6 luni nu sunt multe, cativa ani ar fi si atunci m-as intreba daca nu e frigida. Nu vad de ce sa o pui sa faca sex daca nu simte. Vezi ce se intampla pe viitor, momentan nu e o perioada enorma. Si e o persoana speciala sau nu e?

| anonim_4396 explică (pentru Lawliet14):

Este o persoana foarte speciala. Cu atat mai mult imi doresc sa duc relatia la alt nivel.

| Lawliet14 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai putea sa fi si prevazator.

| Katiekitty a răspuns:

Depinde cui ii pui intrebarea,ce caracter are fiecare, si depinde si cum pui intrebarea, daca ai o relatie cu fata respectiva si considera ca nu este nimic neobisnuit in treaba asta atunci e in regula daca nu, s-ar putea sa te arzi cu o palma, depinde de fata.Bafta!

| anonim_4396 explică (pentru Katiekitty):

Un an jumate am asteptat sa vina de la sine. Dar nu da nici un semn ca vrea ceva. Pt. mine nu este cel mai important aspect intr-o relatie da nici fara nu cred ca va merge prea mult timp.

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu ai asteptat, dar sa nu cumva sa ai surprize.

| Katiekitty a răspuns (pentru anonim_4396):

Aici ai si tu dreptatea ta,dar incearca sa nu faci o drama din chestia asta,iar daca tu ai asteptat-o atata timp respect pentru cei care sunt asa,dar totodata discutati despre aceasta problema pentru ca e clar ca ceva nu e in regula, comunicati si vedeti unde este problema, daca va iubiti unul pe altul nu ar trebui sa aveti secrete, vorbeste cu ea si vezi care este treaba, poate are o problema de sanatate.Voi chiar nu ati discutat despre acest aspect intr-un an si jumatate?

| anonim_4396 explică (pentru Katiekitty):

Nu pot sa zic ca nu am devenit intimi (fara penetrare) doar ca nu vrea sa treaca la pasul urmator. Daca incer mai mult se supara si nu mai vrea nimic toata luna.

| Katiekitty a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate se incadreaza printre acele fete care vor sa faca acest pas dupa casatorie sau este virgina si nu este inca pregatita si in cazul asta trebuie sa o mai astepti.

| innascumpika a răspuns:

Pai orice fata cred ca are demnitatea ei si eu cel ptin m-as simti josnic, insa in zia de azi s-au schimbat lucrurile si curve gasesti la tot pasul.

Întrebări similare