| destroyed a întrebat:

Cât de grav e abținerea ejaculării de la masturbare?
Adică când ajungi să ejaculezi să te forțezi să ții în tine? Nu știu cum sa explic insa nu am gasit nimic pe net despre asta!?

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

Ceea ce spui tu, nu e abținerea de la ejaculare.
E blocarea ejaculării.
Blocare fizică, "mecanică" dacă vrei. Și poate avea consecințe destul de grave si handicapante.
Blocarea evacuării spermei duce la ceea ce se numește "ejaculare retrogradă" adică eliminarea spermei în vezica urinară.
Orgasmul va deveni din ce în ce mai slab, vor slăbi și contracțiile de ejaculare iar în final se va ajunge la aspermatism, adică lipsa totală atât a ejaculării cât și a orgasmului.

15 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

laughing Nu există "când ajungi să ejaculezi să te forțezi să ți în tine".
E o chestie imposibilă. Nu poți controla așa ceva.
Ori te oprești înainte să-ți vină să ejaculezi. (dacă nu mai ejaculezi înseamnă că ai reușit să te oprești înainte)
Ori nu te mai oprește nimic. laughing

| destroyed explică (pentru Hammurabi):

Exista. Daca te strangi de cap, si fortezi. Crede-mă, ca sperma ramane acolo.

| seth2016 a răspuns:

Se numeste edging sau stop-start si ai nevoie de antrenament. Masturbarea se opreste cand ajungi aproape de point-of-no-return si continua dupa o pauza. Dobandesti un control al orgasmului si il intarzii. Placerea obtinuta la final e mai mare.

Poti practica edging si petting o zi, doua, in doi, trei sau patru, ca sa obtii blue balls. Atunci sa vezi fantana arteziana si orgasm dupa orgasm.

| seth2016 a răspuns:

LOL, presupun ca aveti serioase cunostinte medicale si anatomice cand afirmati ca o blocare a ejacularii poate duce la ejaculare retrograda.

| MihaiSpeedster a răspuns:

Nu e gravă, însă, cum ar spune cunoscătorii, e o Iabă facută degeaba.
Dacă o faci pentru antrenament, să reziști mult când ești cu o fată, atunci nu e rău.

| destroyed explică:

Da mă da, doar că am crezut că nu se înțelege.

| anonimuIl a răspuns (pentru destroyed):

Citește ce am scris mai înainte că o să șterg.

| destroyed explică (pentru anonimuIl):

Tu nu înțelegi, am întrebat pentru că am practicat asta și vreau să stiu ce consecințe are.

| anonimuIl a răspuns (pentru destroyed):

Nici un efect după mulți ani de făcut așa sex cu femei.

| destroyed explică (pentru anonimuIl):

Numai bine în continuare!

| seth2016 a răspuns (pentru destroyed):

Daca edgingul are sens, la fel ca si controlul ejacularii in sexul tantric, blocarea ejacularii este o practica cel putin ciudata.

Care ar fi scopul "să te forțezi să ți în tine?" Senzatii mai tari? Presiune mai mare in uretra?

De obicei stimularea uretrei se obtine cu o tehnica numita sounding.

| destroyed explică (pentru seth2016):

Nu mai folosești șervețele?

| destroyed explică (pentru Hammurabi):

Respectele mele!
Nu m-am exprimat cum trebuie, în sfârșit răspunsul pe care îl căutam!

| xXxXRazviXxXx a răspuns (pentru Hammurabi):

Coaie stai toată ziua pe TPU și răspunzi la întrebări despre ejaculare, nu-ți ajunge după o vreme?

| Hammurabi a răspuns (pentru xXxXRazviXxXx):

Băi puță, tu la 13 ani, habar n-ai de creierul tău, vorbești cu "fornicație" (faci parte din vreo sectă? ) și te scârbesc fetele.
Vezi că nu ți s-a refăcut setul de neuroni de ultima dată când ai fost violat de amica ta. (în imaginația ta probabil laughing )
De ce nu stai tu cuminte să continui doar să faci pipi până mai trec câțiva ani?

| Hammurabi a răspuns (pentru destroyed):

Ceea ce spui tu, nu e abținerea de la ejaculare.
E blocarea ejaculării.
Blocare fizică, "mecanică" dacă vrei. Și poate avea consecințe destul de grave si handicapante.
Blocarea evacuării spermei duce la ceea ce se numește "ejaculare retrogradă" adică eliminarea spermei în vezica urinară.
Orgasmul va deveni din ce în ce mai slab, vor slăbi și contracțiile de ejaculare iar în final se va ajunge la aspermatism, adică lipsa totală atât a ejaculării cât și a orgasmului.