anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat de greu credeti ca pot gasi o persoana doar pentru sex? Nu imi trebuie o relatie stabila, nu am timp de vorbit la telefon, de intalniri, batai de cap, gelozii si etc. Am nevoie de o persoana cu care sa-mi petrec timpul in anumite zile sau weekenduri atunci cand sunt singur si ma plictisesc.

10 răspunsuri:
| lostcontrol12 a răspuns:

Eu una cred ca efoarte greu de gasit asa ceva. uiti ca noi suntem cele care punem suflet..nu putem face sex asa, pur si simplu, fara sa simtim nimic pentru celalalt. Da, pot exista anumite persoane care vor asta..si bani. Dar oricum, fara bani, cred ca intalnesti asa ceva ff rar..si nu vb prostii, stiu cum sta treaba, am fost si eu mai demult implicata in asa ceva.

| wolder a răspuns:

Pai nu stiu trebuie doar sa le spui fetelor ceea ce cauti si daca ele vor accepta o reltie in care este vorba doar de sex atunci e bine, dar nu stiu daca gasesti asa ceva, poate doar daca ai bani ca fetele de genul asta se uita la bani.
Sau poti platii o femeie care se ocupa cu asa ceva si o chemi sau te duci la ea in zilele cand te plictisesti.

| wolder a răspuns:

Aaa atunci este altceva big grin

| ramitzu a răspuns:

Curve sunt pe toate drumurile. Asa cum s-a spus si mai sus iti trebuie ceva bani.

| Empathizer a răspuns:

Extrem de usor. Ia un ziar si cauta la rubrica Matrimoniale. Acolo o sa gasesti o multime de fete care ofera serviciile sexuale contra-cost. Daca nu vrei sa te implici in nicio relatie, deschide portofelul!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cumpără-ți o păpușă gonflabilă.

| dididedediu a răspuns:

Pai poti gasi oriunde..la care baiat nu-i place sexulrolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| adyii a răspuns:

As vrea sa vb cu tine sa sa ne vedem daca se poate Elena