Important atunci cand exista iubire. Lipsit de orice importanta atunci cand nu exista sentimente adevarate, profunde. Intr-o relatie adevarata, nu conteaza neaparat frecventa sau existenta perioadelor de abstinenta, conteaza calitatea si apropierea, intimitatea dintre parteneri.
50%.Dacă unul din parteneri nu e mulţumit, scade interesul şi se pierde romantismul, odată cu el şi relaţia.Restul procentelor rămân pentru lucruri sentimentale.
85%
Iubirea fara sex devine platonica si apoi moare! Cand iubirea moare, mor si celelalte sentimente!
Procentul e putin exagerat DAR restul e perfect adevarat, n-as fi putut-o spune mai bine.
Depinde de fiecare individ in parte, personal cred ca sexul este cimentarea unei relatii lucru dovedit si de stiinta, majoritatea cupluriilor care fac sex de 3, 4 ori pe saptamana au o viata mai fericita, implinita, sexul des duce si la o relatie mai lunga si prospera desigur, totusi pe langa sex este extrema de importanta intelegerea intr-un cuplu si sa fie pe acelasi frecventa ambii parteneri
Este important peste 50%.
dar si mai important este sa fie de calitate atunci cand il faci, sa nu fie doar asa medicinal de reglat hormoni.
Pentru mine nu e foarte important. Conteaza mult mai mult alte aspecte. Cam 30%
Pentru mine si partenerul meu care suntem cam perversi e important vreo 40% - 50%, dar nu mereu, depinde de sex, daca e placut mai conteaza, daca nu atrage atentia pe sentimente, sper ca te-am ajutat